Creatieve onlinecampagnes en social media activatie

In een tijd van techniek en data is creativiteit de onderscheidende factor. Welke uitdaging je ook hebt, LMG ontwikkelt creatieve campagnes die je doelgroep in beweging brengt. Resultaatgerichte concepten en campagnes, waarin we je doelgroep uitdagen tot het ondernemen van actie. Van interactie tot transactie.

Om het optimale rendement te halen gebruiken we Google AdWords en Facebook als basis. Creatieve socialmediacontent en -advertising, van foto tot video en animatie. Ondersteund door actieve engagement en interactie met je doelgroep. Voor directe conversie gebruiken we een landingspage of webshop.

Als klant krijg je pragmatisch strategisch advies op basis van eigen onderzoek en data-analyses. Strategisch topniveau zonder dikke rapporten.

ROI DRIVEN INTERNET MARKETING

Met onze ROI (return on investment) gedreven internet marketingstrategie genereren we extra omzet voor onze klanten. Het sturen op vooraf gedefinieerde doelstellingen en targets is waar wij goed in zijn en waar we direct toegevoegde waarde kunnen leveren!


Gerelateerde cases

(op)stijgen in de Benelux

(op)stijgen in de Benelux

Air Canada wil als luchtvaartmaatschappij groeien in de Benelux. Daarbij wil het op een slimme manier onlinemiddelen inzetten...


Upgrade yourself

Upgrade yourself

HZ University of Applied Sciences heeft naast regulier voltijdonderwijs ook vakgerichte deeltijdopleidingen. Met de groeiende economie en de technologische ontwikkelingen is het in veel sectoren en voor bedrijven een noodzaak om door te ontwikkelen. Daarom wil de HZ juist nu de deeltijdopleidingen verder in de markt zetten. Om de communicatie te stroomlijnen en om de attentiewaarde te vergroten is een campagne ontwikkeld die zich in eerste instantie richt op werkenden.