Web development

Marketing is mooi maar uiteindelijk wil je van interactie tot transactie komen. Een online strategie waarbij een website wordt gekoppeld aan iDeal of online ticketsysteem maakt de transactie zo eenvoudig en meetbaar mogelijk. Alle statistieken en verkoopcijfers zijn direct inzichtelijk zodat er snel op geanticipeerd kan worden.

website ontwikkeling en programmeren 

  • websites & webshops
  • google optimalisatie
  • online advertising
  • online ticketsysteem
  • e-mailnieuwsbriefsysteem
  • apps voor iPhone en Android

Gerelateerde cases

Goes… Een goed winkelhart

Goes… Een goed winkelhart

Goes is een prachtige, karakteristieke stad met een gezellig centrum. Om nieuwe ondernemers te stimuleren om een winkel in Goes te openen, is er een campagne gestart met als thema ‘start je winkel in Goes’.


Campus Zeeland omarmt de toekomst

Campus Zeeland omarmt de toekomst

Zeeland werkt dagelijks aan energie, gezondheid, de veranderingen in het klimaat en bescherming tegen het water. Maar daar heeft het meer jonge ondernemende experts voor nodig.


Een klik met onderwijs

Een klik met onderwijs

Creative Kids Concepts heeft producten voor een nichemarkt: docenten in het basisonderwijs. Voor bedrijven in een nichemarkt is het van belang om in beeld te komen bij precies de juiste doelgroep. Daarom zijn we gestart met onlinecampagnes.


€ 170,- cadeau

€ 170,- cadeau

We zijn gecertificeerd Google Partner! Start bij ons een Google AdWords campagne en ontvang je € 170,- cadeau*. Je krijgt gratis 1 uur advies t.w.v. € 95,- en nog eens € 75,- gratis advertentietegoed.


Caravanlife Gorter, dan ben je eruit.

Caravanlife Gorter, dan ben je eruit.

Hoe Caravanlife Gorter beter zichtbaar werd onder toeristen dankzij banners en Google Display Advertising.