Referenties

We werken dagelijks aan opdrachten van lokale, regionale en nationale bedrijven en organisaties. Van zelfstandige ondernemer, overheden tot multinational ondersteunen we in marketing, communicatie, social media en het ontwikkelen van drukwerk, film, websites en webapplicaties.


Contacta.nl

Contacta.nl

Contacta.nl is al meer dan 30 jaar dé netwerkbeurs voor Zuidwest-Nederland en Vlaanderen voor bedrijven en organisaties uit alle branches.


VVV Zeeland

VVV Zeeland

VVV Zeeland staat voor de toeristische promotie van de Provincie Zeeland zowel in binnen- als buitenland. Via diverse media verleiden zij de gast in de oriëntatiefase om naar Zeeland te komen.


Roompot Vakanties

Roompot Vakanties

Roompot Vakanties is een leidende aanbieder van vakantieparken en actief in het management en de exploitatie van bungalowparken en campings.


MediaMarkt

MediaMarkt

Media Markt is al jarenlang marktleider in consumentenelektronica en bekend bij 95 procent van alle Nederlanders. De eerste Nederlandse winkel werd in 1999 in Rotterdam geopend en inmiddels verwelkomen vijftig vestigingen elk weekend maar liefst 550.000 bezoekers.


Creative Kids Concepts

Creative Kids Concepts

Creative Kids Concepts faciliteert de leerkracht in het basisonderwijs om op een leuke en gemakkelijke manier, op kennisintensieve gebieden, goed en modern onderwijs te bieden aan de leerlingen.


DRV Accountants & Adviseurs

DRV Accountants & Adviseurs

DRV Accountants & Adviseurs helpt ondernemers hun prestaties verbeteren met actuele financiële inzichten, praktijkgerichte adviezen en flexibele ondersteuning.


Delscher

Delscher

Delscher is een damesmodezaak voor kleding, schoenen, tassen en accessoires van mooie en luxe merken.


Air Canada

Air Canada

Air Canada is de grootste luchtvaartmaatschappij van Canada. Zij biedt de meeste vluchten in de Canadese markt en internationale vluchten vanuit Canada met diverse bestemmingen in Europa.


Ontop Metaloterm

Ontop Metaloterm

Ontop biedt al meer dan 50 jaar oplossingen voor vrijwel alle toepassingen op het gebied van rookgasafvoersystemen. De toepassingen variëren van industriële ovens, bakkerijen, gas- en dieselmotoren, verwarmingsketels tot schoorstenen voor alle soorten haarden en kachels.


Strandcamping Groede

Strandcamping Groede

Een vakantie aan de West Zeeuws-Vlaamse kust? Dan is Strandcamping Groede het perfecte vakantieadres, een echte familiecamping aan één van de schoonste stranden van Nederland.


HZ University of Applied Sciences

HZ University of Applied Sciences

Op de HZ wordt persoonlijk, kleinschalig voltijd- en deeltijdonderwijs op HBO-niveau geboden aan zo’n 4800 studenten.


Fraanje

Fraanje

Fraanje b.v. is een middelgroot aannemingsbedrijf, gevestigd in Lewedorp met ca. 180 vaste medewerkers in dienst. Ze bouwen in heel Zuidwest-Nederland en voeren de meest uiteenlopende opdrachten uit, van complete nieuwbouw van bedrijfspanden, kantoren en woningen tot restauratie, onderhoud en projectontwikkeling.


Nature at Home

Nature at Home

Geïnspireerd door de natuur en met liefde voor natuurlijke vormen en structuren creëert Nature at Home duurzame interieur decoratie.


Provincie Zeeland

Provincie Zeeland

Het provinciebestuur zet in op economische ontwikkeling, groei en innovatie van Zeeland.


Gemeente Goes

Gemeente Goes

Goes is een gemeente in de provincie Zeeland en telt ruim 37.000 inwoners.


Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat is de uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Milieu en werkt dagelijks aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland.


De Zeeuwse Alliantie

De Zeeuwse Alliantie

Notariskantoor De Zeeuwse Alliantie heeft een vestiging in Goes en Middelburg. Zij kunnen u met persoonlijke aandacht en kwaliteit binnen ieder specialisme van dienst zijn.


TUI Nederland

TUI Nederland

Met 1,5 miljoen vakantiegangers en een omzet van € 1,8 miljard in 2014 is TUI Nederland marktleider in de Nederlandse reisbranche. Naast reismerken als TUI, Holland International en Kras heeft TUI Nederland haar eigen luchtvaartmaatschappij TUIfly.


Badhotel Renesse

Badhotel Renesse

Badhotel Renesse ligt genesteld tussen de gezellige dorpskern en de brede duinen van Renesse. Dit charmante hotel in Zeeland ligt vorstelijk aan de rand van de groene gordel die het dorp met het strand verbindt.


Heijmans

Heijmans

Heijmans ontwikkelt en transformeert steden en wijken tot aangename, veilige en multifunctionele plekken, door intensief samen te werken met bewoners, overheden en corporaties. Op binnen- en buitenstedelijke locaties.


Rico Moda

Rico Moda

Rico Moda is een exclusieve herenmodezaak in Goes waar voornamelijk designerlabels worden verkocht. Denk aan kleding, schoenen en accessoires van merken als Stone Island, Armani Jeans, Dsquared2, Kenzo, EA7 Emporio Armani en nog veel meer.


Hotel & Brasserie Katoen

Hotel & Brasserie Katoen

Hotel & Brasserie Katoen is gevestigd aan het Bleekveld in het centrum van Goes.


Restaurant Het Hooihuis

Restaurant Het Hooihuis

Restaurant Het Hooihuis is de uitgelezen plek voor een gezonde lunch, een gezellig etentje of diner met familie, vrienden en de kinderen.