Talenten gezocht

Wil jij graag je talent ontwikkelen tijdens een uitdagende stage?

Wij zijn een reclamebureau waar het ontwikkelen van talenten op nr 1. staat. De open cultuur biedt je ruimte voor ontwikkeling in combinatie met eigentijdse manier van werken/plannen en verantwoordelijkheden nemen over je werkzaamheden.

Je kunt bij ons leren van ervaren collega's maar we zijn ook altijd benieuwd naar nieuwe frisse inzichten, die kun je dus zonder schroom met ons delen... Samen zorgen we ervoor dat je stage niet alleen leerzaam is maar ook dat je je doelen bereikt. Kortom, ben jij het talent wat wij zoeken? Durf jij de uitdaging aan?

Lees de referenties van eerdere stagiaires hieronder.

Meggy Dieleman

Meggy Dieleman

Ik heb een leuke en leerzame stageperiode gehad bij LMG. Vanaf dag 1 werd ik warm ontvangen door alle medewerkers. Wanneer ik nu langs ga op kantoor, voelt het of ik nooit weg ben geweest. Ik heb tijdens mijn stageperiode veel geleerd over hoe je teksten pakkender en aantrekkelijker kan schrijven. Daarnaast is mijn liefde voor evenementen organiseren zeker bevestigd. Kortom; een mooie periode waarin ik van iedereen veel heb geleerd en waar ik met een glimlach naar terug kijk.

Wilmer Nieuwenhuyzen

Wilmer Nieuwenhuyzen

Mijn absolute hoogtepunt was Contacta. Tijdens mijn stage heb ik mij beziggehouden met de communicatie en content rond dit event. Er was ook ruimte voor eigen ontwikkeling. Hierop is een groot deel van mijn stage aangepast. Door lekker door te werken heb ik in korte tijd veel geleerd. Als ik een vraag had, stonden mijn collega's voor mij klaar. Voor een leerzame ervaring maakt deze stage echt het verschil!

Ilham Bourabouaa

Tijdens mijn stage heb ik veel geleerd en uit mogen voeren. Naast mijn eigen schoolopdrachten kreeg ik dagelijks opdrachten van collega's. Dit waren onder andere het bijhouden van de website en de social mediaomgeving van LMG en het schrijven van nieuws- en persberichten. Er was tijdens mijn stage goede begeleiding niet alleen van mijn stagebegeleider maar ook van de rest van het team. Voor studenten die op zoek zijn naar een stagebedrijf waar veel geleerd kan worden en zijn of haar creativiteit kwijt wil raad ik LMG strategie+creatie zeker aan.

Anouk Loos

Anouk Loos

Tijdens mijn stage bij LMG heb ik mij heel erg thuis gevoeld. Ik heb erg veel geleerd op grafisch gebied. Er was erg veel ruimte voor eigen creativiteit en de ontwikkeling hiervan. Wanneer ik hulp nodig had, was niemand te beroerd om me te helpen. Ik zou stage lopen bij LMG zeker aanraden!