Vacatures

Traffic Manager m/v

Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een traffic manager voor minimaal 36 uur per week.
Werk je geordend, heb je HBO werk- en denkniveau, kennis van het grafische vak en is organiseren en communicatie jouw passie?
Dan ben jij degene die we zoeken.

Stuur je sollicitatie en uitgebreide CV met foto naar Ursula Kentin via ursula@lmg.nl.

 

Accountmanager m/v

Per direct zijn wij op zoek naar een accountmanager voor 40 uur per week.

Je bent de spil tussen de klant en het reclamebureau om communicatiemiddelen te realiseren, zowel online als print. Je genereert door goed relatiemanagement omzet en werft nieuwe klanten. Je bent op de hoogte van de marketingtrends en je weet kansen op het gebied van nieuwe media om te zetten in doelgerichte middelen. Je bent ambitieus en je wilt voor de opdrachtgever het optimale resultaat behalen.

Herken je jezelf in dit profiel? Heb je HBO werk- en denkniveau, een Nima diploma in bezit, ervaring in de reclamebranche en een neus voor nieuwe business? Dan ben jij het sales talent dat we zoeken.

Stuur je sollicitatie en uitgebreide CV met foto naar Ursula Kentin via ursula@lmg.nl.

 

Stagiair Communicatie m/v

Word jij blij van content? Werk jij alles uit tot achter de komma? Voor ons reclamebureau en onze evenementen zoals netwerkbeurs Contacta.nl zijn we op zoek naar een stagiair van de opleiding Communicatie of een vergelijkbare HBO-opleiding. We bieden een dynamische werkomgeving waarin je volledig mee draait in het team. Je werkt aan nieuwsbrieven, online content en social media posts. We verwachten je op 1 februari. 

Stuur je sollicitatie naar Kimberley via info@lmg.nl.


Contactgegevens

LMG strategie+creatie

Frans den Hollanderlaan 10 A
4461 HN Goes

info@lmg.nl
+31 (0) 113 850 899

KvK: 20112303
BTW: NL812429291B01