Stichting het Zeeuwse Landschap

Bewustwording versterken ten opzichte van de Zeeuwse natuur en laten zien hoe mooi Zeeland is. Met dat doel kwam Stichting Het Zeeuwse Landschap bij LMG. Door middel van verdiepende campagnes, gericht op specifieke doelgroepen en regio's werken wij samen met hen naar dit doel toe. Met het uitserveren van de 'Altijd open' campagne richten wij op het vergroten van zichtbaarheid.

Stichting het Zeeuwse Landschap

Bewustwording versterken ten opzichte van de Zeeuwse natuur en laten zien hoe mooi Zeeland is. Met dat doel kwam Stichting Het Zeeuwse Landschap bij LMG. Voor Stichting Het Zeeuwse Landschap werkt LMG voornamelijk als online mediabureau voor de targeting en plaatsing op social media.

Door middel van verdiepende campagnes, gericht op specifieke doelgroepen en regio's werken wij samen met hen naar het doel dat zij gesteld hebben. Met het uitserveren van de 'Altijd open' campagne richten wij op het vergroten van zichtbaarheid. Zo draaien wij een like campagne, een campagne om ommetjes te stimuleren en een campagne om cadeau-donateurschappen onder de aandacht te brengen.

Lees meer...

Stichting het Zeeuwse Landschap
Stichting het Zeeuwse Landschap

Volg ons op Instagram