Appelaere

Zeeuwse trots Appelaere bestaat 25 jaar! Het familiebedrijf produceert sinds 1995 heerlijke fruitsappen van de allerbeste kwaliteit. Om deze mooie mijlpaal te benadrukken, ontwikkelde LMG een 25-jaaricoon in de vorm van een appel.

Zeeuwse trots Appelaere bestaat 25 jaar! Het familiebedrijf produceert sinds 1995 heerlijke fruitsappen van de allerbeste kwaliteit. Om deze mooie mijlpaal te benadrukken, ontwikkelde LMG een 25-jaaricoon in de vorm van een appel. Het icoon sierde het Appelaere magazine waarin, vanwege het jubileum, flink werd uitgepakt met lekkere recepten, bijzondere winacties en nog veel meer. We hielpen Appelaere met de vormgeving van het feestelijke magazine waarin werd teruggeblikt op 25 jaar Appelaere. Appelaere is al 25 jaar sterk betrokken bij de Zeeuwse samenleving.

Om hardwerkende zorgmedewerkers in de frontlinie én hun cliënten een hart onder de riem te steken, stelden zij flesjes Appelaere en Perelaere beschikbaar. ‘Speciaal voor jou, vanuit een warm hart’ werd als boodschap toegevoegd aan de flesjes met een uniek extra etiket. Samen met Appelaere ontwikkelde LMG een film, die deze actie toelichtte.

Daarna volgde ‘Een warm hart voor de horeca’. Die sector kan een extraatje goed gebruiken. Daarom startte een 4+1 actie voor horecaondernemers. Zij konden via een speciale landingspage van Appelaere een bestelling plaatsen, waarbij ze een gratis kratje kregen.

Lees meer...

Appelaere
Appelaere
Appelaere
Appelaere
Appelaere
Appelaere
Appelaere
Appelaere
Appelaere
Appelaere

Volg ons op Instagram