De Zeeuwse Carrièrekrant

Samen met Jim Goedhart van de Zeeuwse Vacaturebank en De Zeeuwse Connectie en Luuk Roozenboom, uitgever van Weekblad de Bode, hebben we onze krachten gebundeld en dit nieuwe multimediale platform opgezet. Elk van deze professionals brengt zijn unieke expertise in om een uitgebreide en toegankelijke bron van informatie te creëren voor de Zeeuwse arbeidsmarkt.

De Zeeuwse Carrièrekrant

De Zeeuwse Carrièrekrant is een gezamenlijk initiatief om samen om werkgevers en werkzoekenden in Zeeland effectief met elkaar te verbinden. Samen met Jim Goedhart van de Zeeuwse Vacaturebank en De Zeeuwse Connectie en Luuk Roozenboom, uitgever van Weekblad de Bode, hebben we onze krachten gebundeld en dit nieuwe multimediale platform opgezet. Elk van deze professionals brengt zijn unieke expertise in om een uitgebreide en toegankelijke bron van informatie te creëren voor de Zeeuwse arbeidsmarkt.

De Arbeidsmarkt in Zeeland

Met meer dan 8.000 vacatures door heel Zeeland biedt deze krant een uitgebreid overzicht van kansen en mogelijkheden in de regio. Van technische tot creatieve functies, van startersposities tot leidinggevende functies, de diversiteit aan vacatures weerspiegelt de dynamiek van de Zeeuwse arbeidsmarkt. Naast de vele vacatures bevat de krant ook Zeeuwse verhalen over werken, werkgevers, achtergronden en carrières in onze mooie regio.

Makkelijk voor ondernemers

Het voornaamste doel van de Zeeuwse Carrièrekrant is het ondersteunen van ondernemers door het overzichtelijker en makkelijker te maken om de juiste werknemers te vinden en hun bedrijven te profileren. Jim Goedhart benadrukt de voordelen voor werkgevers: "Werkgevers hebben soms moeite om de juiste mensen te vinden. Via de Zeeuwse Carrièrekrant kunnen zij hun bedrijf profileren. Met deze samenwerking gaan wij versnippering tegen, want ondernemers kunnen voortaan in één keer hun vraag kwijt om hun bedrijf te profileren en met hun vacatures de hele provincie te bereiken."

Perry Kentin voegt daaraan toe: "Zeeland en Zeeuwse werkgevers hebben heel veel te bieden, maar dat is niet altijd bekend. Al die kansen brengen wij onder de aandacht om onze regio te versterken. We inspireren actief werkzoekenden én zelfs mensen die niet bewust op zoek zijn naar een andere baan."

Inspirerende Verhalen en Waardevolle Informatie

De Zeeuwse Carrièrekrant gaat verder dan een traditionele vacaturekrant. Het platform biedt positieve en inspirerende verhalen over wat Zeeland aantrekkelijk maakt op het gebied van werk, arbeidsmarkt en onderwijs. Luuk Roozenboom legt uit: "Veel breder dan een vacaturekrant wordt dit een carrièrekrant met interviews over een leven lang ontwikkelen.

Online en offline

Naast het online platform brengen we de Zeeuwse Carrièrekrant vier keer per jaar huis-aan-huis uit in héél Zeeland. Hiervoor werken we in Zeeuws-Vlaanderen samen met een gerenommeerde partij, het Zeeuwsch-Vlaams Advertentieblad. Met dit platform bieden we niet alleen een overzicht van vacatures, maar ook diepgaande informatie over de sterke punten en kansen in de regio, waardoor het zowel voor werkgevers als werkzoekenden een onmisbaar instrument wordt.

Lees meer...

De Zeeuwse Carrièrekrant
De Zeeuwse Carrièrekrant

Volg ons op Instagram