Expertises

Om jouw doelen te behalen werken we graag met een goed plan. Een nieuwe communicatielijn of huisstijl begint dan ook met de ontwikkeling van een merkidentiteit en communicatieconcept. Dit vormt de ‘blauwdruk’ voor alle communicatie en de uitstraling van jouw bedrijf of organisatie.

Aan de hand van de merkidentiteit en het communicatieconcept worden passende communicatiemiddelen ontwikkeld. Doormiddel van grafisch design en DTP wordt drukwerk vormgegeven. De juist beelden worden gemaakt door film, fotografie, droneshots en 360 graden beelden.

Met HTML- en PHP-programmering worden websites gemaakt en systemen ontwikkeld. Denk aan een nieuwsbriefsysteem of een onlineticketsysteem.


Opzetten van een webshop

De producten zijn op voorraad, maar hoe verkoop je ze online? LMG heeft alle deskundigheid in huis om te helpen bij het opzetten of verbeteren van je webshop.

We helpen u graag bij het opzetten van een website

Onze online strategie, waarbij een website wordt gekoppeld aan iDeal of online ticketsysteem, maakt de transactie zo eenvoudig en meetbaar mogelijk.

Creatieve onlinecampagnes en social media activatie

Welke uitdaging je ook hebt, LMG ontwikkelt creatieve campagnes die je doelgroep in beweging brengt. Resultaatgerichte concepten en campagnes, waarin we je doelgroep uitdagen tot het ondernemen van actie.

Merkidentiteit

Wat zorgt ervoor dat een consument zich identificeert met een bedrijf of organisatie? We ontdekken welke merkidentiteit past bij jouw onderneming of organisatie.

Online Magazine

Met een magazine is het ontspannen bladeren en inspiratie opdoen, onderweg of heerlijk thuis op de bank. Je denkt dan gelijk aan drukwerk. Maar het kan ook online!

Google optimalisatie (SEO)

Haal meer rendement uit jouw organische bezoekers door het genereren van leads en/of sales. Zorg er dan voor dat je optimaal gevonden wordt door jouw doelgroep in zoekmachines, zoals Google.

Strategie

Waarom is de één fan van Apple en de ander van Harley Davidson? Kan dat ook voor mijn bedrijf? Door een herkenbare merkidentiteit kan de klant zich identificeren en een lange termijn relatie opbouwen met een merk. Het merk krijgt vorm en een karakter. Wil je van jouw bedrijf of organisatie een merk maken? Wij kunnen niet wachten…

MODX

MODX is een content management systeem (CMS) waardoor een website eenvoudig te beheren is.

Grafisch ontwerp

We werken graag samen een idee uit tot een doeltreffend design.

Concept

In een concept is het idee uitgewerkt tot een document waarin grafische elementen, beelden en tekst samenkomen.

DTP

DTP (desktop publishing) is het doorvertalen van een grafisch ontwerp naar diverse varianten of meerdere pagina’s.

PrestaShop

Opzoek naar een goede webshop applicatie die voorzien is van alle functionaliteiten om je producten te kunnen verkopen? Prestashop is een OpenSource webapplicatie die door een community en wordt onderhouden.

360 graden film en fotografie

Zorg voor een nieuwe dimensie met 360 graden foto's en video's.

Social media campagnes

Dagelijks werkt LMG samen met tientallen klant aan hun Facebook tijdlijn. LMG helpt je graag verder met het onderhouden van de tijdlijn en het opzetten van campagnes voor social media.

Drone

Een drone opname is een unieke manier om uw bedrijventerrein, vakantiepark, horecaonderneming, landschapsgebied of haventerrein in beeld te brengen.

Online adverteren

Door online te adverteren zorgt LMG dat je gevonden wordt. Daarbij gaan we voor maximaal resultaat en helder advies.

Film

We zetten al onze middelen in om het ideale plaatje te maken. Van camera met drone tot een complete filmcrew.

E-mailmarketing

Met uitstekende begeleiding en perfect templates realiseren we met klanten een optimale e-mailmarketingcampagne.

CakePHP

CakePHP is een Open Source PHP framework waarmee webapplicaties ontwikkeld worden.

Employer branding

Employer branding is een versterking op het wervingsproces. Het is een communicatietraject waarin het bedrijf of de organisatie als werkgever in de markt wordt gezet.