Creatieve onlinecampagnes en social media activatie

In een tijd van techniek en data is creativiteit de onderscheidende factor. Welke uitdaging je ook hebt, LMG ontwikkelt creatieve campagnes die je doelgroep in beweging brengt. Resultaatgerichte concepten en campagnes, waarin we je doelgroep uitdagen tot het ondernemen van actie. Van interactie tot transactie.

Om het optimale rendement te halen gebruiken we Google AdWords en Facebook als basis. Creatieve socialmediacontent en -advertising, van foto tot video en animatie. Ondersteund door actieve engagement en interactie met je doelgroep. Voor directe conversie gebruiken we een landingspage of webshop.

Als klant krijg je pragmatisch strategisch advies op basis van eigen onderzoek en data-analyses. Strategisch topniveau zonder dikke rapporten.

ROI DRIVEN INTERNET MARKETING

Met onze ROI (return on investment) gedreven internet marketingstrategie genereren we extra omzet voor onze klanten. Het sturen op vooraf gedefinieerde doelstellingen en targets is waar wij goed in zijn en waar we direct toegevoegde waarde kunnen leveren!

Hulp bij onderhouden Facebook tijdlijn

Dagelijks werkt LMG samen met tientallen klant aan hun Facebook tijdlijn. De klant zorgt vaak zelf voor informatieve berichten en wij ondersteunen ze met creatieve posts. Maar we kunnen ook de volledige tijdlijn inrichten en bijhouden. 

We helpen ook jou graag met het ontwikkelen van een succesvolle en gevarieerde Facebook tijdlijn. Neem gerust contact op om vrijblijvend eens te brainstormen over de mogelijkheden.

Adverteren op Facebook

De tijdlijn is het meest zichtbare onderdeel van Facebook. Maar daarnaast zijn er vele mogelijkheden om te adverteren. Doordat Facebook, aan de hand van profielen, de gebruikers door en door kent kunnen advertentie heel scherp getarget worden.

Advertenties zijn er in diverse vormen. Een standaard advertentie met één beeld is geschikt voor de meeste campagne. Voor specifieke producten of diensten met meerdere elementen is de carrousel ideaal, verschillende beelden naast elkaar die een specifiek deel toelichten. Een Facebook Canvas geeft de mogelijkheid om een interactief moodboard te maken. Dit zorgt voor optimale beleving. 

Wij helpen je graag verder

LMG helpt je graag verder met het onderhouden van de tijdlijn en het opzetten van campagnes voor social media. Daarbij zetten we ons hele team in. Van designers tot online specialisten. Voor social media hebben we bundels samengesteld. Maar we bieden ook service op maat. Vraag naar de mogelijkheden bij Johan via johan@lmg.nl.

 


Gerelateerde cases

(op)stijgen in de Benelux

(op)stijgen in de Benelux

Air Canada wil als luchtvaartmaatschappij groeien in de Benelux. Daarbij wil het op een slimme manier onlinemiddelen inzetten...


Upgrade yourself

Upgrade yourself

HZ University of Applied Sciences heeft naast regulier voltijdonderwijs ook vakgerichte deeltijdopleidingen. Met de groeiende economie en de technologische ontwikkelingen is het in veel sectoren en voor bedrijven een noodzaak om door te ontwikkelen. Daarom wil de HZ juist nu de deeltijdopleidingen verder in de markt zetten. Om de communicatie te stroomlijnen en om de attentiewaarde te vergroten is een campagne ontwikkeld die zich in eerste instantie richt op werkenden.


Door Zeeuwen voor Zeeuwen

Door Zeeuwen voor Zeeuwen

De redactie en journalisten van Omroep Zeeland leveren goed werk in de nieuwsvoorziening van Zeeland. Maar zij zien kansen op social media om meer mensen uit de Zeeuwse samenleving te betrekken en te boeien.


Interesse in een vrijblijvend gesprek?