Drone

Een drone opname is een unieke manier om uw bedrijventerrein, vakantiepark, horecaonderneming, landschapsgebied of haventerrein in beeld te brengen. Met een drone worden HD-luchtopnames gemaakt waarbij uw bedrijf en de omgeving in beeld worden gebracht. Een drone is een radiografische bestuurbaar vliegend voertuig met camera. Hierdoor is het huren van een helikopter of vliegtuig met piloot niet nodig bij het maken van luchtfoto’s of filmbeelden vanuit de lucht.

LMG beschikt over een professionele drone met een hoge resolutie camera (4K). Onze medewerkers hebben ruime ervaringen met het besturen van een drone en met het maken van de juiste opnames.

Drone opnames voor hotels campings, vakantieparken 

Leisure bedrijven zijn uitermate geschikt voor drone opnames. De mooie omgeving van hotels, de weidse ligging van campings en vakantieparken, vooral aan de kust, komen helemaal tot hun recht bij het gebruik van een drone. LMG (Leisure Mede Group) heeft jarenlange ervaring met het filmen van vakantieparken en hotels van o.a. TUI Nederland, Arke, Center Parcs en Hogenboom Vakantieparken.

Bedrijfspand, bedrijventerrein, havengebied filmen met drone

Klanten en vooral potentiële klanten geeft u graag goed inzicht in uw onderneming. Door middel van een film met drone opnames krijgt de klant direct een goed beeld van uw bedrijf en het bedrijfsterrein. Ook grote industriële gebieden en havengebieden zijn perfect in beeld te brengen met een drone. Door het filmen van grote hoogte krijgen klanten een unieke indruk van uw werkomgeving.

Wilt u opnames met een drone laten maken voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op met Perry.


Gerelateerde cases

Weten waar je aan toe bent

Weten waar je aan toe bent

TUI Nederland laat klanten graag zien waar ze hun vakantie doorbrengen. Films van de accommodaties en de bestemmingen geven daarbij een goed beeld.


Interesse in een vrijblijvend gesprek?