Film

Je zegt het graag in beelden. We zetten al onze middelen in om het ideale plaatje te maken. Een filmcrew om complete commercials te realiseren en de drone (4k) om een mooi overzicht te geven van het landschap, bedrijventerrein of recreatiegebied. Wat je voor ogen hebt helpen wij ontwikkelen.

 Film en fotografie

  • commercials
  • bedrijfsfilms
  • drone shots
  • 360 graden films en foto’s
  • cinemagraphs
  • event registraties
  • fotografie

Showcase!

Weten waar je aan toe bent

Weten waar je aan toe bent

TUI Nederland laat klanten graag zien waar ze hun vakantie doorbrengen. Films van de accommodaties en de bestemmingen geven daarbij een goed beeld.


DRV gaat voor Pro

DRV gaat voor Pro

DRV Accountants & Adviseurs speelt in op deze ontwikkeling. Om deze nieuwe manier van dienstverlening in de markt te zetten ontwikkelden we de merkidentiteit, de naam DRV Pro en een campagne.


Het verschil, je moet het maar maken

Het verschil, je moet het maar maken

Maak Het Verschil. Het thema van de 31e editie van Contacta.nl. Op de grootste netwerkbeurs van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen is ook daadwerkelijk het verschil gemaakt door 350 standhouders en 23.500 bezoekers.


Dichtbij, echt weg

Dichtbij, echt weg

Voor Roompot Vakanties ontwikkelden we het beeldconcept en moodfilm ‘Dichtbij, echt weg’.


Goes werk

Goes werk

Steeds meer organisaties vragen dan ook om ondersteuning bij de werving van nieuw personeel. Soms gaat om een compleet plan voor employer branding maar in het geval van de Gemeente Goes om een online-campagne voor specifieke vacatures.


Film Goes Couture 2018

Film Goes Couture 2018

Filmregistratie van het mode-event Goes Couture 2018. Opdrachtgever: Goes Marketing


TUI filmreizen Highlights

TUI filmreizen Highlights

Voor Tui Nederland reizen we de hele wereld over om bestemmingen en hotels te filmen. Deze films worden gebruikt om klanten een indruk te geven van hun vakantie. Tijdens deze trips maken we ook highlight-films die een indruk geven van de omgeving.


Interesse in een vrijblijvend gesprek?