Online adverteren

Facebook-advertenties

De juiste doelgroep selecteren tegen elk budget en realtime inzicht over jouw resultaten op Facebook en Instagram. Met Facebook-advertenties zorgt LMG dat je gevonden wordt. Daarbij gaan we voor maximaal resultaat en helder advies.

LinkedIn adverteren

De juiste doelgroep selecteren tegen elk budget en realtime inzicht over jouw resultaten. Met LinkedIn-advertenteren zorgt LMG dat je gevonden wordt. Daarbij gaan we voor maximaal resultaat en helder advies.

Google Search engine advertising

Adverteren op zoekwoorden levert optimale en kostenefficiënte inzet van je SEA-budget. Met Google AdWords zorgt LMG dat je gevonden wordt. Daarbij gaan we voor maximaal resultaat en helder advies.

Google Display advertising

In-house creatie van indrukwekkende HTML5 banner-sets. Heldere planning, inkoop en management van je (RTB) display campagnes. Perfecte combinatie van techniek, data en design

 


Gerelateerde Google advertising cases

Caravanlife Gorter, dan ben je eruit.

Caravanlife Gorter, dan ben je eruit.

Hoe Caravanlife Gorter beter zichtbaar werd onder toeristen dankzij banners en Google Display Advertising.


(op)stijgen in de Benelux

(op)stijgen in de Benelux

Air Canada wil als luchtvaartmaatschappij groeien in de Benelux. Daarbij wil het op een slimme manier onlinemiddelen inzetten...


Omnium is voor iedereen

Omnium is voor iedereen

Omnium heeft alles voor sport en recreatie onder één dak. Een subtropische zwembad, diverse sportaccommodaties en een echt tropisch bos. Fantastische faciliteiten en fanatieke medewerkers zorgen voor en leuk dagje voor jong en oud. Maar hoe zet je dat in de markt?


Interesse in een vrijblijvend gesprek?