Google optimalisatie (SEO)

Wil je meer rendement uit jouw organische bezoekers door het genereren van leads en/of sales. Zorg er dan voor dat je optimaal gevonden wordt door jouw doelgroep in zoekmachines, zoals Google. Search Engine Engine Optimization (SEO) zorgt voor meer kwalitatiever verkeer via Google.

Prijk jij al bovenaan in Google?

SEO wordt grofweg onderverdeeld in twee aspecten: onpage- en offpage activiteiten. Het is belangrijk dat deze facetten 100% ingeregeld zijn voor succesvolle resultaten in de zoekresultaten van Google.

Onpage optimalisatie

Tekst, techniek, content en usability. Onpage optimalisatie heeft te maken met alles wat op de eigen website beïnvloed kan worden. Met een goede onpage infrastructuur kunnen zoekmachines als Google de website beter begrijpen en beoordelen.

Offpage optimalisatie

Offpage optimalisatie richt zich op activiteiten die buiten de website plaatsvinden. Denk aan het aantal verwijzingen en citaties vanuit andere websites. Het optimaliseren van de offpage infrastructuur heeft sterke invloed op de autoriteit van jouw website.

Zoekmachines willen gebruikers de meest passende zoekresultaten tonen. Dit gebeurt op basis van verschillende beoordelingscriteria. Een goede inrichting van SEO zorgt ervoor dat Google een website goed kan beoordelen. SEO is dan ook de fundering van een succesvolle website.

Monitoring en rapportage

Het monitoren van de SEO-resultaten is van groot belang. Met dashboards van o.a. Google en maandrapportages (voor de lange termijn inzichten), brengen we continu in beeld wat de effecten van geleverde inspanningen zijn. Op basis van deze inzichten kan de SEO-strategie optimaal worden gemonitord en continu worden verbeterd. Samenvattend bestaat het SEO-traject uit:

  • Opportunityscan
  • Kick-off sessie
  • Plan van aanpak
  • Uitvoering SEO-plan & kennisdeling
  • Webanalyse, dashboarding en rapportage
  • Evaluatie en verdere optimalisatie

Ervaren SEO-specialisten

Ons team met ervaren SEO-specialisten weet op intelligente wijze jouw website hoog in de zoekresultaten te positioneren voor de trefwoorden die relevant zijn voor relevante producten of diensten. Voor een optimaal zoekmachine marketing resultaat is bundelen van gezamenlijke krachten vereist om maximale vindbaarheid en conversies te realiseren.


Gerelateerde cases

Omnium is voor iedereen

Omnium is voor iedereen

Omnium heeft alles voor sport en recreatie onder één dak. Een subtropische zwembad, diverse sportaccommodaties en een echt tropisch bos. Fantastische faciliteiten en fanatieke medewerkers zorgen voor en leuk dagje voor jong en oud. Maar hoe zet je dat in de markt?


Interesse in een vrijblijvend gesprek?