Opzetten van een webshop

De producten zijn op voorraad, maar hoe verkoop je ze online? LMG heeft alle deskundigheid in huis om te helpen bij het opzetten of verbeteren van je webshop. Daarnaast helpen we je graag bij de promotie zodat je zelf alleen nog maar de bestelde producten hoeft te versturen naar de klanten.

Benieuwd naar wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen? Bekijk hieronder onze eerdere ervaringen of neem geheel vrijblijvend contact met ons op via 0113 850899 of via het onderstaande formulier.

 

Chat met ons via WhatsApp

Interesse in een vrijblijvend gesprek?


Gerelateerde cases

Nature at home, awaken your senses

Nature at home, awaken your senses

Nature at home is een jong bedrijf wat zich specialiseert in natuurlijke wandbekleding. Voor nature at home is een passende stijl ontwikkeld die het hart van architecten sneller doet kloppen.


Show must go on

Show must go on

Een webapplicatie op maat voor 'Altijd Aan Support' van Media Markt Nederland.


Omnium is voor iedereen

Omnium is voor iedereen

Omnium heeft alles voor sport en recreatie onder één dak. Een subtropische zwembad, diverse sportaccommodaties en een echt tropisch bos. Fantastische faciliteiten en fanatieke medewerkers zorgen voor en leuk dagje voor jong en oud. Maar hoe zet je dat in de markt?


De Gezelligste Bioscoop van Zeeland?

De Gezelligste Bioscoop van Zeeland?

De bioscoop in Goes heeft een eigenzinnige persoonlijkheid. De kleinschaligheid geeft het een sociaal karakter. Bezoekers blijven er gezellig na praten aan de bar en het personeel kent de vaste klanten. Je krijgt er het gevoel van een buurtbioscoop. Welke merkidentiteit past daarbij?


Uitgebreide woonwinkel met diverse collecties

Uitgebreide woonwinkel met diverse collecties

Joosse Wonen is een uitgebreide woonwinkel met diverse collecties. In de woonwinkel kun je inspiratie opdoen voor het inrichten van jouw woonkamer. Hier vind je collecties meubels, stoffen, gordijnen, behang, zonwering, vloerbedekkingen en complete woonkamersets waarin interieur ideeën gecombineerd worden. 


Interesse in een vrijblijvend gesprek?