Werving

Het vinden van goed personeel is een groeiend probleem. Steeds meer organisatie en bedrijven vragen dan ook om ondersteuning in tijdens de werving. Soms gaat om een compleet plan voor employer branding maar ook vaak om een online-campagne voor specifieke vacatures. Daarvoor zetten we diverse social media in om een optimaal bereik te realiseren.

Adverteren op Facebook

De tijdlijn is het meest zichtbare onderdeel van Facebook. Maar daarnaast zijn er vele mogelijkheden om te adverteren, ook voor werving van personeel. Doordat Facebook, aan de hand van profielen, de gebruikers door en door kent kunnen de vacatures heel scherp getarget worden op het juiste potentiële personeel.

LinkedIn adverteren

De juiste doelgroep selecteren tegen elk budget en realtime inzicht van de resultaten. Met LinkedIn-advertenteren zorgt LMG dat je vacatures bij de juiste personen zichtbaar wordt. Daarbij gaan we voor maximaal resultaat en geven helder advies.

Wij helpen je graag verder

LMG helpt je graag verder met het onderhouden en opzetten van wervingscampagnes via social media. Daarbij zetten we ons hele team in. Van designers tot online specialisten. Voor campagne via social media hebben we bundels samengesteld. Maar we bieden ook service op maat. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Gerelateerde cases

Goes werk

Goes werk

Steeds meer organisaties vragen dan ook om ondersteuning bij de werving van nieuw personeel. Soms gaat om een compleet plan voor employer branding maar in het geval van de Gemeente Goes om een online-campagne voor specifieke vacatures.


Interesse in een vrijblijvend gesprek?