Referenties

We werken dagelijks aan opdrachten van lokale, regionale en nationale bedrijven en organisaties. Van zelfstandige ondernemer, overheden tot multinational ondersteunen we in marketing, communicatie, social media en het ontwikkelen van drukwerk, film, websites en webapplicaties.


Heijmans

Heijmans

Heijmans ontwikkelt en transformeert steden en wijken tot aangename, veilige en multifunctionele plekken, door intensief samen te werken met bewoners, overheden en corporaties. Op binnen- en buitenstedelijke locaties.


Air Canada

Air Canada

Air Canada is de grootste luchtvaartmaatschappij van Canada. Zij biedt de meeste vluchten in de Canadese markt en internationale vluchten vanuit Canada met diverse bestemmingen in Europa.


Hotel & Brasserie Katoen

Hotel & Brasserie Katoen

Hotel & Brasserie Katoen is gevestigd aan het Bleekveld in het centrum van Goes.


Guus van Dinther Brillenmode

Guus van Dinther Brillenmode

Guus van Dinther is een samenwerking tussen optiek en optometrie, samengebundeld in een optiekzaak met een warme en laagdrempelige uitstraling.


Zeeuws Participatiefonds

Zeeuws Participatiefonds

Het Zeeuws Participatiefonds (ZPF) verstrekt risicodragend kapitaal voor groeiende ondernemingen met een substantiële impact op de Zeeuwse economie en werkgelegenheid.


Gemeente Goes

Gemeente Goes

Goes is een gemeente in de provincie Zeeland en telt ruim 37.000 inwoners.


Omroep Zeeland

Omroep Zeeland

Omroep Zeeland is het Zeeuwse platform voor nieuws, nieuwtjes, achtergronden, cultuur, sport en evenementen.


De Pooter

De Pooter

De Pooter is een partner die meedenkt en adviseert over uiteenlopende personeelsgebonden vraagstukken en een brede waaier aan personeelsdiensten aanbiedt.


Libéma

Libéma

Libéma is met meer dan 20 locaties één van de grootste leisure concerns van Nederland. Het bedrijf bestaat uit drie divisies: Attractieparken, Vakantieparken en Beurzen & Evenementen.


Sandee Groen

Sandee Groen

Sandee Groen is een familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring, waarbij de vakkennis en -kunde de meerwaarde is. Ze realiseren duurzame totaaloplossingen op het gebied van groen(-beheer), terrein- en projectinrichting en watervoorziening.


Badhotel Renesse

Badhotel Renesse

Badhotel Renesse ligt genesteld tussen de gezellige dorpskern en de brede duinen van Renesse. Dit charmante hotel in Zeeland ligt vorstelijk aan de rand van de groene gordel die het dorp met het strand verbindt.


Ørsted

Ørsted

De afgelopen 25 jaar is Ørsted wereldwijd marktleider windenergie op zee geworden. Het heeft een marktaandeel van 25 procent. Ørsted ontwikkelt, bouwt en exploiteert windparken op zee en levert nu al elektriciteit voor 12,5 miljoen mensen.


Appelaere

Appelaere

De Appelaere is een familiebedrijf uit Zeeland. Met veel liefde voor de producten brengen ze sinds 1995 fruitsappen van de allerbeste kwaliteit op de markt: Appelaere, Perelaere en Sinaasappelaere. 


Goes Marketing

Goes Marketing

In 2012 is de onafhankelijke Stichting Goes Marketing opgericht, waarin allerlei partijen vertegenwoordigd zijn. Samen zetten zij zich in om de (naams)bekendheid van Goes als woon- en werkstad te vergroten, zodat bedrijven en bewoners zich binden aan Goes en iedereen kan profiteren van het goede imago van Goes.


Simonse & Geus

Simonse & Geus

Simonse & Geus Accountants – Adviseurs is een jonge organisatie met een vestiging in Heinkenszand. Tot de cliëntenkring behoren ondernemingen uit het Midden- en Kleinbedrijf en agrarische ondernemingen.


DRV Accountants & Adviseurs

DRV Accountants & Adviseurs

DRV Accountants & Adviseurs helpt ondernemers hun prestaties verbeteren met actuele financiële inzichten, praktijkgerichte adviezen en flexibele ondersteuning.


Provincie Zeeland

Provincie Zeeland

Het provinciebestuur zet in op economische ontwikkeling, groei en innovatie van Zeeland.


Omnium

Omnium

Met een subtropisch zwembad, een tropisch bos en diverse sportaccommodaties is Omnium het sport- en recreatiecomplex van Zeeland.


HZ University of Applied Sciences

HZ University of Applied Sciences

Op de HZ wordt persoonlijk, kleinschalig voltijd- en deeltijdonderwijs op HBO-niveau geboden aan zo’n 4800 studenten.


Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat is de uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Milieu en werkt dagelijks aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland.


MediaMarkt

MediaMarkt

Media Markt is al jarenlang marktleider in consumentenelektronica en bekend bij 95 procent van alle Nederlanders. De eerste Nederlandse winkel werd in 1999 in Rotterdam geopend en inmiddels verwelkomen vijftig vestigingen elk weekend maar liefst 550.000 bezoekers.


Schiedel Metaloterm

Schiedel Metaloterm

Schiedel Metaloterm biedt al meer dan 50 jaar oplossingen voor vrijwel alle toepassingen op het gebied van rookgasafvoersystemen. De toepassingen variëren van industriële ovens, bakkerijen, gas- en dieselmotoren, verwarmingsketels tot schoorstenen voor alle soorten haarden en kachels.


Fraanje

Fraanje

Fraanje b.v. is een middelgroot aannemingsbedrijf, gevestigd in Lewedorp met ca. 180 vaste medewerkers in dienst. Ze bouwen in heel Zuidwest-Nederland en voeren de meest uiteenlopende opdrachten uit, van complete nieuwbouw van bedrijfspanden, kantoren en woningen tot restauratie, onderhoud en projectontwikkeling.


Nature at Home

Nature at Home

Geïnspireerd door de natuur en met liefde voor natuurlijke vormen en structuren creëert Nature at Home duurzame interieur decoratie.


Roompot Vakanties

Roompot Vakanties

Roompot Vakanties is een leidende aanbieder van vakantieparken en actief in het management en de exploitatie van bungalowparken en campings.


Strandcamping Groede

Strandcamping Groede

Een vakantie aan de West Zeeuws-Vlaamse kust? Dan is Strandcamping Groede het perfecte vakantieadres, een echte familiecamping aan één van de schoonste stranden van Nederland.


Smart Delta Resources

Smart Delta Resources

Smart Delta Resources is een initiatief van 13 energie- en grondstof intensieve bedrijven die op zoek zijn naar reductie van hun energie- en grondstoffengebruik via industriële symbiose.


Kraker Trailers

Kraker Trailers

Kraker Trailers heeft zich als enige in Europa volledig toegelegd op de ontwikkeling en productie van schuifvloertrailers. De gedachte "Masters in Moving Floor Trailers" zorgt er mede voor dat er met optimale aandacht aan de trailers wordt gewerkt.


Delscher

Delscher

Delscher is een damesmodezaak voor kleding, schoenen, tassen en accessoires van mooie en luxe merken.


Contacta.nl

Contacta.nl

Contacta.nl is al meer dan 30 jaar dé netwerkbeurs voor Zuidwest-Nederland en Vlaanderen voor bedrijven en organisaties uit alle branches.


TUI Nederland

TUI Nederland

Met 1,5 miljoen vakantiegangers en een omzet van € 1,8 miljard in 2014 is TUI Nederland marktleider in de Nederlandse reisbranche. Naast reismerken als TUI, Holland International en Kras heeft TUI Nederland haar eigen luchtvaartmaatschappij TUIfly.


Joosse Wonen

Joosse Wonen

Joosse Wonen is een uitgebreide woonwinkel met diverse collecties voor meubels, stoffen, gordijnen, behang, zonwering, vloerbedekkingen en complete woonkamersets waarin interieur ideeën gecombineerd worden.


VVV Zeeland

VVV Zeeland

VVV Zeeland staat voor de toeristische promotie van de Provincie Zeeland zowel in binnen- als buitenland. Via diverse media verleiden zij de gast in de oriëntatiefase om naar Zeeland te komen.


De Zeeuwse Alliantie

De Zeeuwse Alliantie

Notariskantoor De Zeeuwse Alliantie heeft een vestiging in Goes en Middelburg. Zij kunnen u met persoonlijke aandacht en kwaliteit binnen ieder specialisme van dienst zijn.


Rico Moda

Rico Moda

Rico Moda is een exclusieve herenmodezaak in Goes waar voornamelijk designerlabels worden verkocht. Denk aan kleding, schoenen en accessoires van merken als Stone Island, Armani Jeans, Dsquared2, Kenzo, EA7 Emporio Armani en nog veel meer.


Gemeente Borsele

Gemeente Borsele

De gemeente Borsele ligt midden in de provincie Zeeland. Er zijn zo'n 22.500 inwoners. De grootte is ongeveer 19.000 hectare. Je vindt er prachtige natuur en een industrie- en havengebied.


Dockwize

Dockwize

Dockwize is de drijvende kracht achter innovatie, groei en ondernemerschap in Zeeland. De organisatie biedt ondernemers een programma op maat en helpt hen met het realiseren van hun bedrijfsidee of innovatievraagstuk.