Stories

Onze klanten inspireren ons met mooie cases en diverse opdrachten die we graag uitwerken in doeltreffende marketingstrategieën en unieke communicatiemiddelen. Bekijk de cases of vraag Perry naar voorbeelden die bij jouw case passen.


Een Associate degrees Academie 'Voor elkaar'

Een Associate degrees Academie 'Voor elkaar'

Associate degrees Academie communciatieconcept 'Voor elkaar'. Een relatief nieuw product en nieuwe organisatie. Dat vraagt om een passende merkidentiteit en aansprekend communicatieconcept. De Associate degrees Academie biedt nieuwe 2-jarige hbo-opleidingen. Om dat in regionaal de markt te zetten zijn we aan de slag gegaan met een werkgroep om een passende identiteit realiseren.


Coronamonitor voor de provincie Zeeland

Coronamonitor voor de provincie Zeeland

De Provincie Zeeland lanceert een professionele online Coronamonitor gericht op de provincie Zeeland. De monitor geeft meer inzicht in wat de gevolgen zijn van het coronavirus op de verschillende sectoren in Zeeland.


SOS een noodoproep!

SOS een noodoproep!

SOS een noodoproep! Én een afkorting voor Snel Ondernemers Support. Dé uitkomst van ons creatieve team voor een bijzonder ondernemersprogramma van Dockwize.


Uitgebreide woonwinkel met diverse collecties

Uitgebreide woonwinkel met diverse collecties

Joosse Wonen is een uitgebreide woonwinkel met diverse collecties. In de woonwinkel kun je inspiratie opdoen voor het inrichten van jouw woonkamer. Hier vind je collecties meubels, stoffen, gordijnen, behang, zonwering, vloerbedekkingen en complete woonkamersets waarin interieur ideeën gecombineerd worden. 


Welkom in uw thuishaven

Welkom in uw thuishaven

Voor Van der Rest Nautic jachthavens is er een zorgvuldige en uitgebreide online campagne opgezet. Deze online campagne was gericht op het verhuren van jaarligplaatsen en winterstalling.


Jij denkt het, wij durven het

Jij denkt het, wij durven het

Naast een juiste merkidentiteit is er voor Bom Engineering ook een volledig nieuwe website gecreëerd. Zo kan Bom Engineering op de beste manier laten zien wat zij doen.


K-Force, master in moving floors

K-Force, master in moving floors

Kraker Trailers B.V. bestond in 2019 125 jaar. Dat kun je natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom werd er gekozen voor een grote actie en daarbij een passende online campagne.


Een oogje op stands?

Een oogje op stands?

Naast de organisatie van Contacta.nl ontwikkelde LMG voor diverse relaties het ontwerp van de stands voor dit netwerkevent. Daarbij is uitgegaan van belevingselementen en het beschikbare budget. Het doel was om echte eye-catchers te realiseren die passen bij de identiteit van het bedrijf of de organisatie.


Versterkt innovatievermogen

Versterkt innovatievermogen

Aan de hand van een merkidentiteit is een creatief communicatieconcept ontwikkeld voor het Zeeuws Participatiefonds met 'versterkt innovatievermogen' als pay-off.


Tijd voor...

Tijd voor...

Om de marktpositie te versterken is gekozen om een merkidentiteit te ontwikkelen. Dit geeft een sterke basis om de concurrentie aan te gaan en het onderscheidend vermogen uit te dragen.


Wat is je volgende stap?

Wat is je volgende stap?

De economie van nu daagt je uit. Aan de slag als start-up. Ondernemen over de grens. Innoveren. Een nieuw merk in de markt zetten. Reorganiseren. Energietransitie. Een carrièreswitch? Wat is jouw volgende stap? Ontdek het tijdens Contacta.nl 2019 ‘The Next Step’.


De Gezelligste Bioscoop van Zeeland?

De Gezelligste Bioscoop van Zeeland?

De bioscoop in Goes heeft een eigenzinnige persoonlijkheid. De kleinschaligheid geeft het een sociaal karakter. Bezoekers blijven er gezellig na praten aan de bar en het personeel kent de vaste klanten. Je krijgt er het gevoel van een buurtbioscoop. Welke merkidentiteit past daarbij?


Een eigenzinnig Borsele

Een eigenzinnig Borsele

Vernieuwingen en bestuurlijke aanpassingen waren de aanleiding voor een nieuwe identiteit. Een logo en huisstijl die aansluit bij het karakter van de gemeente Borsele.


TUI filmreizen Highlights

TUI filmreizen Highlights

Voor Tui Nederland reizen we de hele wereld over om bestemmingen en hotels te filmen. Deze films worden gebruikt om klanten een indruk te geven van hun vakantie. Tijdens deze trips maken we ook highlight-films die een indruk geven van de omgeving.


Film Goes Couture 2018

Film Goes Couture 2018

Filmregistratie van het mode-event Goes Couture 2018. Opdrachtgever: Goes Marketing


Rico Moda, merk in de mode

Rico Moda, merk in de mode

LMG ontwikkelde een merkidentiteit die fundament geeft voor het verder uitbouwen van de sterk groeiende onderneming. Met de merkidentiteit in gedachte is het logo vernieuwd.


Brillen in de mode?

Brillen in de mode?

Het gaat allang niet meer alleen om goed kunnen zien, het moet er ook goed uitzien. Dat begreep Guus van Dinther en samen ontwikkelden we een nieuwe website. Hierin staat vooral de beleving van de bril als modeobject centraal.


Door Zeeuwen voor Zeeuwen

Door Zeeuwen voor Zeeuwen

De redactie en journalisten van Omroep Zeeland leveren goed werk in de nieuwsvoorziening van Zeeland. Maar zij zien kansen op social media om meer mensen uit de Zeeuwse samenleving te betrekken en te boeien.


Fashionable design

Fashionable design

Als je een fashion-event organiseert dan moet de vip-uitnodiging ook bijzonder zijn...


Goes werk

Goes werk

Steeds meer organisaties vragen dan ook om ondersteuning bij de werving van nieuw personeel. Soms gaat om een compleet plan voor employer branding maar in het geval van de Gemeente Goes om een online-campagne voor specifieke vacatures.


Omnium is voor iedereen

Omnium is voor iedereen

Omnium heeft alles voor sport en recreatie onder één dak. Een subtropische zwembad, diverse sportaccommodaties en een echt tropisch bos. Fantastische faciliteiten en fanatieke medewerkers zorgen voor en leuk dagje voor jong en oud. Maar hoe zet je dat in de markt?


Dockwize bundelt krachten voor ondernemers

Dockwize bundelt krachten voor ondernemers

Kenniswerf Zeeland | DOK41 is qua dienstverlening uit zijn jasje gegroeid. Door de vernieuwde ambities, de veranderende vraag uit de markt en met het oog op internationale samenwerkingen is gekozen voor een rebranding van de organisatie. Met als resultaat ‘Dockwize’.


Een krant voor toeristen (2018)

Een krant voor toeristen (2018)

Wie kampeert bij Strandcamping Groede, ontvangt een leuke krant met uitstapjes en evenementen in de buurt.


Flues and beyond

Flues and beyond

Ontop ziet zich als een innovatiebedrijf voor de productie van rookgas-afvoersystemen. Om deze positie te realiseren is in nauwe samenwerking met Ontop de merkidentiteit bepaald en de passende pay-off ‘Flues and beyond’ ontwikkeld.


Dichtbij, echt weg

Dichtbij, echt weg

Voor Roompot Vakanties ontwikkelden we het beeldconcept en moodfilm ‘Dichtbij, echt weg’.


Bouwen aan Aria Goes

Bouwen aan Aria Goes

Projectontwikkelaars Fraanje en Kuub Makelaars betrokken LMG om de woningen van de nieuwe fase onder de aandacht te brengen bij geïnteresseerden van eerdere fases en bij potentiele nieuwe kopers. Een combinatie van het e-mailsysteem ‘Swirlmailer’, een online-uitnodigingssysteem en Facebook werd ingezet om het huidige klantenbestand te benaderen en nieuwe klanten te werven.


Upgrade yourself

Upgrade yourself

HZ University of Applied Sciences heeft naast regulier voltijdonderwijs ook vakgerichte deeltijdopleidingen. Met de groeiende economie en de technologische ontwikkelingen is het in veel sectoren en voor bedrijven een noodzaak om door te ontwikkelen. Daarom wil de HZ juist nu de deeltijdopleidingen verder in de markt zetten. Om de communicatie te stroomlijnen en om de attentiewaarde te vergroten is een campagne ontwikkeld die zich in eerste instantie richt op werkenden.


Het verschil, je moet het maar maken

Het verschil, je moet het maar maken

Maak Het Verschil. Het thema van de 31e editie van Contacta.nl. Op de grootste netwerkbeurs van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen is ook daadwerkelijk het verschil gemaakt door 350 standhouders en 23.500 bezoekers.


Stands die het verschil maken

Stands die het verschil maken

Op een beurs je bedrijf of organisatie zo goed mogelijk presenteren. Dat vraagt om een stand die het verschil maakt. Een stand die anders is als alle andere. Een stand die jouw bedrijf op de kaart zet.


Caravanlife Gorter, dan ben je eruit.

Caravanlife Gorter, dan ben je eruit.

Hoe Caravanlife Gorter beter zichtbaar werd onder toeristen dankzij banners en Google Display Advertising.


(op)stijgen in de Benelux

(op)stijgen in de Benelux

Air Canada wil als luchtvaartmaatschappij groeien in de Benelux. Daarbij wil het op een slimme manier onlinemiddelen inzetten...


Een klik met onderwijs

Een klik met onderwijs

Creative Kids Concepts heeft producten voor een nichemarkt: docenten in het basisonderwijs. Voor bedrijven in een nichemarkt is het van belang om in beeld te komen bij precies de juiste doelgroep. Daarom zijn we gestart met onlinecampagnes.


DRV gaat voor Pro

DRV gaat voor Pro

DRV Accountants & Adviseurs speelt in op deze ontwikkeling. Om deze nieuwe manier van dienstverlening in de markt te zetten ontwikkelden we de merkidentiteit, de naam DRV Pro en een campagne.


Campus Zeeland omarmt de toekomst

Campus Zeeland omarmt de toekomst

Zeeland werkt dagelijks aan energie, gezondheid, de veranderingen in het klimaat en bescherming tegen het water. Maar daar heeft het meer jonge ondernemende experts voor nodig.


Watersporter op het land

Watersporter op het land

De Zeeuwse wateren staan bekend als één van de beste watersportgebieden van Europa. Maar ook op het land is veel te beleven...


Nature at home, awaken your senses

Nature at home, awaken your senses

Nature at home is een jong bedrijf wat zich specialiseert in natuurlijke wandbekleding. Voor nature at home is een passende stijl ontwikkeld die het hart van architecten sneller doet kloppen.


Goes… Een goed winkelhart

Goes… Een goed winkelhart

Goes is een prachtige, karakteristieke stad met een gezellig centrum. Om nieuwe ondernemers te stimuleren om een winkel in Goes te openen, is er een campagne gestart met als thema ‘start je winkel in Goes’.


365 nachtjes slapen

365 nachtjes slapen

Feest! Hotel & brasserie Katoen bestaat 1 jaar en is nu al niet meer weg te denken uit de binnenstad van Goes.


Een ode aan zee en land

Een ode aan zee en land

Z’AND, een ode aan zee en land, is een uitgesproken concept voor luxe vakantie­woningen. Om een passende identiteit uit te dragen en de communicatie te structureren is een merkidentiteit ontwikkeld.


Zeker op ieder moment

Zeker op ieder moment

De Zeeuwse Alliantie kiest voor een nieuwe communicatiestrategie en gaat werken met 'Zeker op ieder moment'.


Deze mode laat je niet koud

Deze mode laat je niet koud

Delscher heeft de stijlvolle trends samengebracht in een unieke wintercollectie. Bij de start van deze nieuwe collectie hoort een design uitnodiging.


Nieuwe stijl voor binnen en naar buiten

Nieuwe stijl voor binnen en naar buiten

Met de totale verbouwing van het hotel en restaurant was ook de huisstijl van Badhotel Renesse toe aan vernieuwing.


Een buitengewone ontwikkeling

Een buitengewone ontwikkeling

Heijmans ontwikkelt een nieuwe wijk in Goes. Langs het kanaal wordt Goese Diep gerealiseerd. Een knusse wijk waar wonen wordt gecombineerd met een actief leven. Om dit nieuwbouwproject in de markt te zetten is een passende stijl ontwikkeld.


Show must go on

Show must go on

Een webapplicatie op maat voor 'Altijd Aan Support' van Media Markt Nederland.


360º Jouw nieuwe dimensie

360º Jouw nieuwe dimensie

Vanaf nu ontwikkelen we 360 graden foto's en video's. Ideaal om een goed beeld te geven van interieurs en locaties in het landschap.


Weten waar je aan toe bent

Weten waar je aan toe bent

TUI Nederland laat klanten graag zien waar ze hun vakantie doorbrengen. Films van de accommodaties en de bestemmingen geven daarbij een goed beeld.