Campus Zeeland omarmt de toekomst

De vraag naar energie, gezondheid, de veranderingen in het klimaat en bescherming tegen het water zijn actuele onderwerpen die wereldwijd aandacht vragen. Zeeland werkt dagelijks met deze elementen maar daar heeft het meer jonge ondernemende experts voor nodig.  

Campus Zeeland

Campus Zeeland is een samenwerkingsverband van bedrijven, kennis- en onderzoeksinstellingen en overheden in Zeeland. Zij bundelen de krachten om te zorgen voor een sterke koppeling tussen onderwijs en bedrijfsleven. Dat moet de innovatiekracht van Zeeland vergroten en zorgen voor een toekomstbestendige economie waarin jonge, goed opgeleide bèta’s het bedrijfsleven versterken.

Omarm de toekomst

Met ‘Omarm de toekomst’ als pay-off werft Campus Zeeland nieuwe partners. Met het woord ‘omarm’ voelt men zich welkom en het zorgt voor een sterke verbinding. ‘Toekomst’ betekent dat nu gewerkt wordt aan een sterke economie voor later. In verloop van tijd kan de pay-off ook gebruikt worden om studenten te werven. Op deze manier is gekozen voor een krachtige corporate boodschap voor de lange termijn.

…/campuszeeland

In opdracht van de samenwerkende partijen is een identiteit ontwikkeld om Campus Zeeland vorm te geven. Hierbij is vooral gelet op de mogelijkheid om het logo en de huisstijl te combineren met de bestaande stijlen van de samenwerkingspartners. Daarom is gekozen voor een ‘slash’. De schuine kanten aan het logo geven een voorwaartse beweging weer.

Website, leaflets, presentaties

Campus Zeeland heeft geen fysieke locatie. Een goede informerende website is daarom van belang. In samenwerking met een werkgroep ontwikkelde LMG naast de pay-off en huisstijl de website en leaflets voor de drie hoofdthema’s van Campus Zeeland: Onderwijs & Onderzoek, Bèta College en Kennis & Innovatienetwerken. Er wordt gewerkt aan presentaties en aanvullende communicatiemiddelen.