SOS een noodoproep!

SOS een noodoproep! Én een afkorting voor Snel Ondernemers Support. Dé uitkomst van ons creatieve team voor een bijzonder ondernemersprogramma van Dockwize. Waarbij ondernemers geholpen worden om tijdens en na de crisis te overleven. Fijn dat wij onze bijdrage hebben kunnen leveren met de conceptvorming.

S.O.S.  - Snel Ondernemers Support

Door de coronacrisis zijn diverse ondernemers in moeilijk vaarwater terechtgekomen. Dockwize biedt een snel hulptraject aan voor bedrijven waarbij het water aan de lippen staat maar die goede reddingskansen hebben. 

Met S.O.S., wat staat voor Snel Ondernemers Support, wordt een campagne gelanceerd die dit programma promoot. Dit past bij de urgente hulp vraag, is een korte en krachtige term die internationaal, en zeker ook in Zeeland, herkend wordt. Het sluit aan bij de gele kleurstelling en het nautische van Dockwize. 

Iconische beeldelementen

In de campagne worden beeldelementen gebruikt die te maken hebben met noodsituaties op zee of gebruiksvoorwerpen van de reddingsbrigade, zoals een reddingsboei. Dit geeft de campagne speelse elementen en vergroot de herkenbaarheid.