Talenten gezocht

Wil jij graag je talent ontwikkelen tijdens een uitdagende stage?

Wij zijn een reclamebureau waar het ontwikkelen van talenten op nr 1. staat. De open cultuur biedt je ruimte voor ontwikkeling in combinatie met eigentijdse manier van werken/plannen en verantwoordelijkheden nemen over je werkzaamheden.

Je kunt bij ons leren van ervaren collega's maar we zijn ook altijd benieuwd naar nieuwe frisse inzichten, die kun je dus zonder schroom met ons delen... Samen zorgen we ervoor dat je stage niet alleen leerzaam is maar ook dat je je doelen bereikt. Kortom, ben jij het talent wat wij zoeken? Durf jij de uitdaging aan?

Lees de referenties van eerdere stagiaires hieronder.

Ilham Bourabouaa

Tijdens mijn stage heb ik veel geleerd en uit mogen voeren. Naast mijn eigen schoolopdrachten kreeg ik dagelijks opdrachten van collega's. Dit waren onder andere het bijhouden van de website en de social mediaomgeving van LMG en het schrijven van nieuws- en persberichten. Er was tijdens mijn stage goede begeleiding niet alleen van mijn stagebegeleider maar ook van de rest van het team. Voor studenten die op zoek zijn naar een stagebedrijf waar veel geleerd kan worden en zijn of haar creativiteit kwijt wil raad ik LMG strategie+creatie zeker aan.

Anouk Loos

Anouk Loos

Tijdens mijn stage bij LMG heb ik mij heel erg thuis gevoeld. Ik heb erg veel geleerd op grafisch gebied. Er was erg veel ruimte voor eigen creativiteit en de ontwikkeling hiervan. Wanneer ik hulp nodig had, was niemand te beroerd om me te helpen. Ik zou stage lopen bij LMG zeker aanraden!

Wilmer Nieuwenhuyzen

Wilmer Nieuwenhuyzen

Mijn absolute hoogtepunt was Contacta. Tijdens mijn stage heb ik mij beziggehouden met de communicatie en content rond dit event. Er was ook ruimte voor eigen ontwikkeling. Hierop is een groot deel van mijn stage aangepast. Door lekker door te werken heb ik in korte tijd veel geleerd. Als ik een vraag had, stonden mijn collega's voor mij klaar. Voor een leerzame ervaring maakt deze stage echt het verschil!

Meggy Dieleman

Meggy Dieleman

Ik heb een leuke en leerzame stageperiode gehad bij LMG. Vanaf dag 1 werd ik warm ontvangen door alle medewerkers. Wanneer ik nu langs ga op kantoor, voelt het of ik nooit weg ben geweest. Ik heb tijdens mijn stageperiode veel geleerd over hoe je teksten pakkender en aantrekkelijker kan schrijven. Daarnaast is mijn liefde voor evenementen organiseren zeker bevestigd. Kortom; een mooie periode waarin ik van iedereen veel heb geleerd en waar ik met een glimlach naar terug kijk.

Heidi van Koeveringe

Heidi van Koeveringe

Ik vond het een erg leuke stage! Vanaf de eerste dag hoorde ik al bij het team. Dat was erg fijn. Als ik vragen had kon ik altijd bij de collega’s terecht. Je kunt veel leren bij LMG want iedereen heeft veel kennis over hun eigen vakgebied. Ik heb veel ruimte gekregen voor eigen mijn creativiteit en interesses. Vanwege mijn grote interesse in ruimtelijk vormgeven mocht ik een maquette maken voor de LMG stand tijdens Contacta. Dat vond ik een te gekke opdracht.

Ruben Besuijen

Ruben Besuijen

Als stagiair bij LMG kreeg ik gedurende mijn afstudeerperiode veel ruimte om mijn onderzoek uit te voeren. Dit in combinatie met de middelen en kennis die zij ter beschikking stelde, was het een erg leerzame periode. Hiernaast hielp ik mee met het uitvoeren van dagelijkse werkzaamheden. Zo was ik betrokken bij de organisatie van het netwerkevenement Contacta.nl! Ik vond het leuk om mijn opgedane kennis vanuit mijn opleiding commerciële economie in de praktijk te brengen.

Dick Torcque

Dick Torcque

Als stagiair bij LMG werd ik vanaf dag één meegenomen door het team en hielp ik mee met het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden. Zo nam ik deel aan vergaderingen, voerde ik opdrachten voor klanten uit en mocht ik zelfs mee naar afspraken bij de klanten. Hierdoor heb ik een leerzame stageperiode gehad waarbij ik veel verantwoordelijkheid had en mezelf kon ontwikkelen op gebied van online marketing.

Raoul de Geus

Raoul de Geus

Door het vertrouwen van mijn collega's en de verantwoordelijkheid die ik kreeg, heb ik zeer veel geleerd op mijn vakgebied. Daarnaast wordt je snel opgenomen in een hecht team en is het ook nog eens gezellig.