EEZIE LIVE

Een van de manieren om met jongeren in contact te komen is om ze fysiek uit te nodigen en met ze in gesprek te gaan. Op 13 april 2022 deden we dat. In Theater de Mythe vond, als onderdeel van de campagne Boeien en Binden, EEZIE Live plaats. 280 MBO studenten genoten van een speciaal voor hen samengesteld programma met daarin onder andere een bedrijvenmarkt, workshops en een live interview met tv-personality, influencer en ondernemer Olcay Gulsen. Met elkaar gingen we in gesprek over onderwerpen als achtergrond, jeugd, opleiding, werk en toekomst.

EEZIE LIVE

Hoe ‘boeien’ en ‘binden’ we jongeren aan de Provincie Zeeland? Dat is in twee woorden de meerjaren-opdracht waaraan LMG de komende jaren mag werken namens de Provincie Zeeland. Een samenwerking tussen overheid, onderwijs en ondernemers.

Bestaande kennis benutten en het verbinden of versterken van bestaande initiatieven. Natuurlijk heeft het project een aansprekende naamgeving nodig waardoor jongeren het initiatief snel zullen herkennen en het eigen maken. EEZIE, zegt wat het is, eenvoudig. Het project moet jongeren eenvoudig een goed beeld van de (toekomst)mogelijkheden in Zeeland geven.

www.eezie.nl

 

Lees meer...

EEZIE LIVE
EEZIE LIVE
EEZIE LIVE

Volg ons op Instagram