Aan de slag in Zeeland

Aan de slag in Zeeland werkt aan een gezonde, inclusieve Zeeuwse arbeidsmarkt. Het overkoepelt verschillende initiatieven en taken van bestaande organisaties. Maar hoe draag je eenzelfde visie uit en zorg je voor consistente en effectieve communicatie?

Aan de slag in Zeeland

Als overkoepelend initiatief dat zich richt op een gezonde en inclusieve Zeeuwse arbeidsmarkt kan het een uitdaging zijn om een gedeelde visie uit te dragen en te zorgen voor consistente en effectieve communicatie. Om die reden heeft Aan de slag in Zeeland LMG ingeschakeld als online reclamebureau en grafisch bureau. 

Unieke visuele identiteit en website

Samen hebben we een nieuwe huisstijl ontwikkeld die perfect aansluit bij het hart van Aan de slag in Zeeland. We hebben ook de website kritisch bekeken en deze zowel technisch als qua inhoud in een nieuw jasje gestoken. Naast het aanpakken van de website hebben we ook diverse andere grafische projecten onder handen genomen voor Aan de slag in Zeeland. Denk hierbij aan het ontwerpen van nieuwe logo's, het creëren van aantrekkelijke flyers en posters, en zelfs het ontwikkelen van een complete stand voor deelname aan Contacta. We hebben ervoor gezorgd dat de visuele identiteit van Aan de slag in Zeeland consistent en professioneel wordt weergegeven in al deze grafische uitingen.

Effectieve online zichtbaarheid

Op het gebied van contentcreatie hebben we niet alleen het team van Aan de slag in Zeeland ondersteund met het opstellen van een contentkalender en het schrijven van nieuwsbrieven en social media berichten, maar we zijn ook aan de slag gegaan met het optimaliseren van de website voor SEO. We hebben gezorgd voor de juiste SEO-teksten, zodat de website beter vindbaar is in zoekmachines. Daarnaast hebben we online zichtbaarheid gecreëerd door middel van doelgerichte campagnes op Google en social media. Hiermee hebben we ervoor gezorgd dat Aan de slag in Zeeland de juiste doelgroep bereikt en online succes behaalt.

www.aandeslaginzeeland.nl

Lees meer...

Aan de slag in Zeeland
Aan de slag in Zeeland
Aan de slag in Zeeland

Volg ons op Instagram