BVR Groep

BVR Groep BV is een innovatieve, vernieuwende en no-nonsense bouwgroep die op veel terreinen van de bouwnijverheid actief is. Omdat BVR Groep verder wil groeien, schakelde zij de hulp in van LMG om de identiteit en de positionering helder in beeld te krijgen. LMG ontwikkelde een volledig communicatieconcept inclusief communicatie uitingen. 

BVR Groep

BVR Groep BV is een innovatieve, vernieuwende en no-nonsense bouwgroep die op veel terreinen van de bouwnijverheid actief is. Omdat BVR Groep verder wil groeien, schakelde ze de hulp in van LMG om de identiteit en de positionering helder in beeld te krijgen. LMG ontwikkelde een volledig communicatieconcept inclusief communicatie-uitingen.

Identiteitssessie
Op basis van een identiteitssessie bepaalde BVR Groep hun positionering en hun archetype. Daarbij werd ook gekeken naar de boodschap die ze graag wilde uitdragen met het bedrijf. Uiteindelijk heeft LMG dit allemaal samengevat in een communicatieconcept dat de komende jaren te gebruiken is als basis voor alle communicatie vanuit BVR Groep.

Communicatiemiddelen
LMG heeft naast het communicatieconcept ook alvast de eerste communicatiemiddelen ontwikkelt. Hoe zet je bijvoorbeeld advertenties in met de nieuwe vorm van communiceren? Of hoe deel je presentaties zo in dat investeerders/ partners direct de juiste informatie tot zich krijgen?

Bij een nieuwe manier van communiceren hoort vaak ook een nieuwe manier van vormgeven. Het is niet zo dat het oude volledig wordt weggegooid, maar er wordt juist gekeken hoe we op basis van bestaande vormen, nieuwe vormen kunnen creëren. Ook dit werd in de communicatiemiddelen toegepast.

Lees meer...

BVR Groep
BVR Groep
BVR Groep

Volg ons op Instagram