De Jager Detachering

Hoe werf en selecteer je snel gemotiveerde medewerkers uit heel Europa? Medewerkers die inzetbaar zullen zijn in Zeeland op het gebied van land- en tuinbouw, fruitteelt en verwerking van diverse groenten en fruitsoorten. Maar ook op gebied van vis, schaal- en schelpdieren, metaal en recycling. 

De Jager Detachering

Hoe werf en selecteer je snel gemotiveerde medewerkers uit heel Europa? Medewerkers die inzetbaar zullen zijn in Zeeland op het gebied van land- en tuinbouw, fruitteelt en verwerking van diverse groenten en fruitsoorten. Maar ook op gebied van vis, schaal- en schelpdieren, metaal en recycling?

Dat was de vraag van De Jager Detachering richting LMG. Om de juiste informatie snel en met optimale zichtbaarheid bij de doelgroep te krijgen, is er gekozen om online adverteren via social media in te schakelen. Op die manier kunnen doelgroepen in landen als Roemenie, Hongarije, Polen, Moldavie en Portugal tegelijkertijd getarget worden maar krijgen zij wel allemaal hun eigen informatie te zien. 

LMG lichtte in de advertenties de USP’s van De Jager Detachering uit. Op die manier werd het voor de nieuwe medewerker direct duidelijk wat zij konden verwachten van het bedrijf. Zo wordt huisvesting geregeld, zijn er goede arbeidsvoorwaarden en wordt de reis naar Nederland vergoed. De Jager Detachering zorgt er op die manier voor dat de medewerkers altijd een goede thuisbasis hebben. 

Doormiddel van deze scherpe creatie en slimme oplossing melde nieuwe medewerkers zich snel middels de online advertenties. 

Een stap verder
Om nieuwe medewerkers die contact zoeken met De Jager Detachering aan de hand van de advertentie meteen van de juiste antwoorden te voorzien ontwikkelde LMG een korte en duidelijke brochure. In de brochure is veel gebruik gemaakt van transparantie door met foto’s te laten zien waar de medewerkers slapen, werken en wat zij zullen verdienen. De brochure is zo opgesteld dat tabellen en onderdelen ook weer worden ingezet voor campagne materiaal. En om de nieuwe medewerkers tegemoet te komen is de brochure vertaalt naar de talen die het meest voorkomen bij De Jager Detachering. 

Lees meer...

De Jager Detachering
De Jager Detachering
De Jager Detachering

Volg ons op Instagram