Delta Climate Center

Het Delta Climate Center draagt bij aan veilige, leefbare, toekomstbestendige en duurzame delta’s in Zeeland en de rest van de wereld door onderzoek, onderwijs en samenwerking met bedrijfsleven, organisaties en overheden. Het is een toonaangevend kennisinstituut dat wetenschap en praktijk verenigt. Het centrum stimuleert onderzoek en onderwijs en werkt aan oplossingen voor de klimaat- en duurzaamheidsproblematiek.

Delta Climate Center

Het Delta Climate Center draagt bij aan veilige, leefbare, toekomstbestendige en duurzame delta’s in Zeeland en de rest van de wereld door middel van onderzoek, onderwijs en samenwerking met het bedrijfsleven, organisaties en overheden. Het is een vooraanstaand kennisinstituut dat wetenschap en praktijk verenigt. Het centrum bevordert onderzoek en onderwijs en werkt aan oplossingen voor klimaat- en duurzaamheidsvraagstukken.

Passende huisstijl met unieke elementen

In samenwerking met het Delta Climate Center hebben wij een passend logo en een huisstijl ontwikkeld die elementen van het klimaat, duurzaamheid en de wetenschap bevatten. Zo hebben we bijvoorbeeld gewerkt met warmtekaarten en NAP-lijnen. Het logo heeft een moderne uitstraling gekregen met een Zeeuwse touch, waarbij de vorm van de provincie is verwerkt.

Website met een Zeeuwse touch

Met de officiële opening in het vooruitzicht hebben we een website ontwikkeld die op een unieke manier de informatie en partners van het Delta Climate Center presenteert, in lijn met de huisstijl. Hierbij hebben we gebruikgemaakt van indrukwekkende feiten over ons klimaat, NAP-lijnen en prachtige Zeeuwse beelden van de Delta.

Wij zullen het Delta Climate Center als fullservice reclamebureau blijven ondersteunen bij hun marketing-, communicatie- en grafische vraagstukken.

Lees meer...

Delta Climate Center
Delta Climate Center
Delta Climate Center

Volg ons op Instagram