FoodSolutions

FoodSolutions, de innovatieve afdeling van COROOS die zich richt op plantaardige oplossingen, heeft onlangs deelgenomen aan de PLMA in Amsterdam. Met een breed scala aan nieuwe producten, zoals pulses en pastes, wilden ze de aandacht trekken van hun doelgroep en ervoor zorgen dat hun producten werden besteld.

FoodSolutions

FoodSolutions, de innovatieve afdeling van COROOS die zich richt op plantaardige oplossingen, heeft onlangs deelgenomen aan de PLMA in Amsterdam. Met een breed scala aan nieuwe producten, zoals pulses en pastes, wilden ze de aandacht trekken van hun doelgroep en ervoor zorgen dat hun producten werden besteld. Als reclamebureau hebben wij FoodSolutions ondersteund bij het ontwikkelen van een overtuigende brochure die alle nieuwe producten en mogelijkheden in detail presenteert.

Brochure voor de PLMA Amsterdam

De brochure is ontworpen met als doel de interesse van potentiële klanten op te wekken en hen te informeren over de voordelen en toepassingen van de plantaardige oplossingen van FoodSolutions. Elk product is zorgvuldig beschreven en gevisualiseerd, met aandacht voor de kwaliteit, veelzijdigheid en duurzaamheid ervan. Door middel van aantrekkelijk design en heldere communicatie worden de unieke eigenschappen van de producten benadrukt, waardoor potentiële klanten geïnspireerd worden om met FoodSolutions samen te werken.

Slimme marketing tijdens de PLMA Amsterdam op basis van de brochure

Naast het ontwikkelen van de brochure hebben we FoodSolutions ook ondersteund op het gebied van online marketing. Met slimme meta campagnes hebben we gerichte advertenties geplaatst op de locatie van de PLMA, maar ook internationaal gericht op horeca- en salesfuncties. Potentiële klanten konden zichzelf kenbaar maken via ons Meta-platform, waarbij ze een sample konden ontvangen of de brochure als PDF konden downloaden. Deze strategie heeft geleid tot een gerichte benadering van prospects en heeft bijgedragen aan een grotere bekendheid en interesse in de producten van FoodSolutions.

De brochure is niet alleen een effectief middel gebleken tijdens de PLMA, maar wordt ook online ingezet om potentiële klanten te bereiken. Daarnaast fungeert de brochure als een waardevol instrument tijdens diverse meetings en presentaties, waarbij de producten van FoodSolutions op een professionele en overtuigende manier kunnen worden gepresenteerd.

Met onze ondersteuning op het gebied van brochure-ontwikkeling en online marketing heeft FoodSolutions zich kunnen profileren als een betrouwbare en innovatieve partner voor plantaardige oplossingen.

Bekijk de brochure

Lees meer...

FoodSolutions
FoodSolutions
FoodSolutions

Volg ons op Instagram