Haringparty Goes

De Haringparty Goes is een jaarlijks terugkerend lokaal netwerkevenement dat plaatsvindt in de prachtige tuinen van Slot Oostende in het sfeervolle Goes. Als reclamebureau en online reclamebureau in Zeeland zijn wij, LMG, trotse partner en eigenaar van Stichting de Beste Maatjes, verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de ticketing, het creƫren van een eigen website, het opzetten van een nieuwsbriefsysteem en de promotie via diverse online kanalen.

Haringparty Goes

De Haringparty Goes is een jaarlijks terugkerend lokaal netwerkevenement dat plaatsvindt in de prachtige tuinen van Slot Oostende in het sfeervolle Goes. Als reclamebureau en online reclamebureau in Zeeland zijn wij, LMG, trotse partner en eigenaar van Stichting de Beste Maatjes, verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de ticketing, het creëren van een eigen website, het opzetten van een nieuwsbriefsysteem en de promotie via diverse online kanalen.

Aantrekkelijk design en updates via nieuwsbrieven

Als grafisch bureau hebben we ervoor gezorgd dat de website van de Haringparty Goes een aantrekkelijk en professioneel design heeft dat de sfeer van het evenement weerspiegelt. De website biedt bezoekers een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke ervaring, waar ze gemakkelijk tickets kunnen kopen en alle benodigde informatie kunnen vinden.

Om de betrokkenheid van deelnemers en geïnteresseerden te vergroten, hebben we ook een nieuwsbriefsysteem opgezet. Hiermee worden regelmatig updates, nieuws en exclusieve aanbiedingen gedeeld met de abonnees, waardoor de Haringparty Goes top of mind blijft en de verwachtingen worden overtroffen.

Doelgerichte online campagnes en social media

Daarnaast hebben we als reclamebureau Zeeland actief ingezet op de promotie van de Haringparty Goes. Via doelgerichte online campagnes en social media uitingen hebben we de naamsbekendheid vergroot en een buzz gecreëerd rondom het evenement. We hebben gebruik gemaakt van aantrekkelijke visuals en pakkende teksten om potentiële bezoekers te enthousiasmeren en hen te stimuleren om de Haringparty Goes bij te wonen.

Als reclamebureau, online reclamebureau, reclamebureau Zeeland en grafisch bureau zijn we trots op onze betrokkenheid bij de Haringparty Goes. Door de ontwikkeling van de ticketing, de creatie van een professionele website, het opzetten van het nieuwsbriefsysteem en de effectieve promotiecampagnes hebben we bijgedragen aan het succes van dit gezellige netwerkevenement.

Lees meer...

Haringparty Goes
Haringparty Goes
Haringparty Goes

Volg ons op Instagram