Hotel & Brasserie Katoen

2020 vraagt van ondernemers veel creativiteit. Daaraan ontbreekt het nooit bij hotel & brasserie Katoen. Ze wisten hun restaurant pijlsnel om te zetten naar een to-go-concept. LMG versterkte dit concept met een uniek design, waarbij wij de naam verbonden met de titel ‘to go’.

Hotel & Brasserie Katoen

Al ruim voordat Katoen openging, waren de eigenaren op zoek naar een uniek concept voor hun hotel & brasserie. Als reclamebureau hebben wij geholpen bij het ontwikkelen van een communicatiestijl waarin het product katoen centraal staat, passend bij de naam. De vormgeving is gebaseerd op een stoer waslabel met de pay-off '100% Katoen'. Gebaseerd op het historische Bleekveld, wat vroeger gebruikt werd als een plaats om stoffen te drogen en te bleken in de zon, zowel op grote als kleine schaal. Ook was het een ontmoetingsplaats voor vrouwen die in de weer waren met linnen en katoen.

Nu Katoen op volle toeren draait, werken we samen aan passende concepten en communicatiemiddelen. 

Katoen on tour met het 'To Go' concept

2020 vraagt van ondernemers veel creativiteit en hotel & brasserie Katoen is altijd bereid om hieraan te voldoen. Ze hebben hun restaurant razendsnel omgezet naar een to-go-concept. Als reclamebureau hebben we dit concept versterkt met een uniek design waarbij we de naam verbonden hebben met de titel 'To Go'. We hebben dit uitgewerkt in verschillende labels, zodat de verpakkingen waarin de gerechten werden meegegeven volledig in de stijl van Katoen waren. Op deze manier konden klanten thuis heerlijk genieten van de fantastische gerechten uit de keuken van Katoen.

Om het geheel compleet te maken, introduceerden we elke maand een nieuwe menukaart. De mini-menukaart, in de vorm van een flyer, kreeg natuurlijk ook de kenmerkende 'to-go'-stijl. Als reclamebureau zorgden we ervoor dat elk aspect van het to-go-concept van Katoen consistent en aantrekkelijk werd gepresenteerd.

Lees meer...

Hotel & Brasserie Katoen
Hotel & Brasserie Katoen
Hotel & Brasserie Katoen
Hotel & Brasserie Katoen

Volg ons op Instagram