Lufthansa

Lufthansa Nederland had een specifieke vraag: maak gebruik van social media en free publicity om bekendheid te geven aan het feit dat Lufthansa al 50 jaar van en naar Nederland vliegt. Het doel van deze campagne was het vergroten van de brand-awareness van Lufthansa en het creƫren van positieve associaties tussen het merk en Nederland.

Lufthansa

Lufthansa Nederland had een specifieke vraag: maak gebruik van social media en free publicity om bekendheid te geven aan het feit dat Lufthansa al 50 jaar van en naar Nederland vliegt. Het doel van deze campagne was het vergroten van de brand-awareness van Lufthansa en het creëren van positieve associaties tussen het merk en Nederland. Voor deze campagne kozen we ervoor om typisch Nederlandse producten te gebruiken, zoals kaas, stroopwafels, drop en Delfts blauw. Deze werden gecombineerd met de diensten en bestemmingen van Lufthansa.

Oer-hollandse producten koppelen aan Lufthansa

Als reclamebureau begrijpen we het belang van een effectieve campagne die zowel de doelgroep bereikt als de gewenste associaties oproept. Daarom hebben we de kracht van social media en free publicity ingezet om de boodschap van Lufthansa op een creatieve en impactvolle manier over te brengen. Door oer-Hollandse producten te koppelen aan de diensten en bestemmingen van Lufthansa, hebben we een sterke verbinding gelegd tussen het merk en Nederland.

Het vergroten van brand-awareness

Deze campagne heeft geleid tot een aanzienlijke vergroting van de brand-awareness van Lufthansa in Nederland. De positieve associaties die zijn opgewekt, hebben bijgedragen aan het versterken van de band tussen het merk en de Nederlandse markt. Als ervaren reclamebureau zijn we trots op het resultaat dat we hebben behaald en op de rol die we hebben gespeeld in het vergroten van de zichtbaarheid en positieve perceptie van Lufthansa in Nederland.

Kortom, met behulp van social media en free publicity hebben we Lufthansa's 50-jarig bestaan van en naar Nederland op een succesvolle manier onder de aandacht gebracht. Als reclamebureau hebben we de kracht van oer-Hollandse producten benut om de boodschap van Lufthansa te versterken en de gewenste associaties te creëren. Het resultaat was een vergroting van de brand-awareness en een positieve perceptie van Lufthansa in Nederland.

Lees meer...

Lufthansa
Lufthansa

Volg ons op Instagram