Hou je hoofd cool

Provincie Zeeland wil graag in contact blijven met jongeren die hun diploma behalen en het beroepsonderwijs ingaan of een universitaire studie gaan volgen. Zowel studenten die in Zeeland blijven als studenten die buiten de provincie gaan studeren. Het project ‘Boeien en binden’ moet jongeren inspireren om hun band met Zeeland te behouden en te versterken, met als doel om de instroom van jongeren op de arbeidsmarkt te vergroten.

Hou je hoofd cool

Met een gratis ijsje en de boodschap ‘Hou je hoofd cool’ gaat provincie Zeeland de verbinding aan met eindexamenscholieren. Met een giftcard, waarbij online registratie gevraagd wordt, is de eerste stap gezet om in contact te blijven met jongeren. Samen met de provincie werkte LMG deze actie uit van campagnethema tot de technische ontwikkeling van de giftcard, het online platform en de database. Dit charmeoffensief werd gelanceerd door gedeputeerde Jo-Annes de Bat, die het eerste gratis ijsje uitdeelde met de boodschap: "Waar je ook gaat studeren, waar je ook gaat werken, denk wel aan Zeeland. Kom terug". Voor deze actie organiseerde LMG samenwerkingen met ijswinkels in heel Zeeland.

Hou je hoofd cool
Provincie Zeeland wil graag in contact blijven met jongeren die hun diploma behalen en het beroepsonderwijs ingaan of een universitaire studie gaan volgen. Zowel studenten die in Zeeland blijven als studenten die buiten de provincie gaan studeren. Het project ‘Boeien en binden’ moet jongeren inspireren om hun band met Zeeland te behouden en te versterken, met als doel om de instroom van jongeren op de arbeidsmarkt te vergroten. De Bat: "Het aantal vacatures neemt toe. Als we niets doen, komen we straks op zo'n 6.000 vacatures uit." ‘Hou je hoofd cool’ is de eerste in een reeks campagnes voor het driejarige project ‘Boeien en binden’.

Lees meer...

Hou je hoofd cool
Hou je hoofd cool

Volg ons op Instagram