Simonse & Geus

Om de marktpositie te versterken is gekozen om een merkidentiteit te ontwikkelen. Dit geeft een sterke basis om de concurrentie aan te gaan en het onderscheidend vermogen uit te dragen.

Simonse & Geus

TIJD VOOR...

Veel ondernemers vinden het prettig om advies te krijgen van een accountant met kennis van de regio. Simonse & Geus is een lokaal zelfstandig accountantskantoor in Heinkenszand. In 10 jaar tijd is het uitgegroeid tot een speler in de Zeeuwse markt die de grote accountantskantoren wil uitdagen.

Om de marktpositie te versterken is gekozen om een merkidentiteit te ontwikkelen. Dit geeft een sterke basis om de concurrentie aan te gaan en het onderscheidend vermogen uit te dragen. De lokale verbondenheid, het oplossingsgerichte denken en het ondernemende karakter worden vertegenwoordigd door het caregiver archetype. Om potentiële klanten aan te spreken in de praktijksituatie is gekozen voor een positionering op moment met de propositie ‘Tijd voor Simonse & Geus’.

Aan de hand van de merkidentiteit is een nieuw logo ontwikkeld. De kleuren rood en blauw vertegenwoordigen het betrokken en ondernemende karakter. De twee kaders uit het logo vormen op een abstracte manier het &-teken tussen Simonse en Geus. Op basis hiervan is ook de nieuwe website ontworpen.

 

Lees meer...

Simonse & Geus
Simonse & Geus

Volg ons op Instagram