Strandhotel Westduin

LMG ontwikkelde een website die, naast de sfeer van het hotel, vooral gericht is op conversiemogelijkheden en Google optimalisatie. Zo wordt Strandhotel Westduin via zoekmachine optimalisatie vertoont aan de juiste doelgroep. Ook maakt dit het adverteren via Google eenvoudiger.

Strandhotel Westduin is een volledig zelfstandig hotel en restaurant bij de Zeeuwse duinen van Dishoek. Na jaren van samenwerking met een overkoepelende organisatie is gekozen om volledig zelfstandig te opereren. Daarbij is het nog belangrijker geworden om zelf eenvoudig boekingen te realiseren. LMG ontwikkelde een website die, naast de sfeer van het hotel, vooral gericht is op conversiemogelijkheden en Google optimalisatie. Zo wordt Strandhotel Westduin via zoekmachine optimalisatie vertoont aan de juiste doelgroep. Ook maakt dit het adverteren via Google eenvoudiger.

Volgorde in content, het toewijzen van de juiste headers en altijd de mogelijkheid om via een knop een kamer te boeken zijn enkele praktische voorbeelden die de nieuwe website optimaliseren.

Lees meer...

Volg ons op Instagram