Strandhotel Westduin

LMG ontwikkelde een website die, naast de sfeer van het hotel, vooral gericht is op conversiemogelijkheden en Google optimalisatie. Zo wordt Strandhotel Westduin via zoekmachine optimalisatie vertoont aan de juiste doelgroep. Ook maakt dit het adverteren via Google eenvoudiger.

Strandhotel Westduin

Strandhotel Westduin is een volledig zelfstandig hotel en restaurant bij de Zeeuwse duinen van Dishoek. Na jaren van samenwerking met een overkoepelende organisatie is gekozen om volledig zelfstandig te opereren. Daarbij is het nog belangrijker geworden om zelf eenvoudig boekingen te realiseren. LMG ontwikkelde een website die, naast de sfeer van het hotel, vooral gericht is op conversiemogelijkheden en Google optimalisatie. Zo wordt Strandhotel Westduin via zoekmachine optimalisatie vertoont aan de juiste doelgroep. Ook maakt dit het adverteren via Google eenvoudiger.

Volgorde in content, het toewijzen van de juiste headers en altijd de mogelijkheid om via een knop een kamer te boeken zijn enkele praktische voorbeelden die de nieuwe website optimaliseren.

Huisstijl

Voor Strandhotel Westduin is een nieuw concept voor de huisstijl ontwikkelt. Zo zijn de golven uit het logo gecombineerd met de geografische hoogtekaart en de zijaanzichten van het duinlandschap, die Strandhotel Westduin omringen. Dit creëert een abstract zijaanzicht van het duinlandschap, wat in de huisstijl is verwerkt.

Groenconcept

Als aanvulling op de bestaande huisstijl van Strandhotel Westduin werd door LMG het groenconcept ontwikkeld. De boodschap van het groenconcept is opgebouwd uit drie pijlers; duurzaamheid, gezondheid en omgeving. Onder duurzaam valt alles wat fysiek in het hotel en restaurant aan maatregelen is genomen om bij te dragen aan een betere wereld.

Gezondheid gaat over wat er in en om het hotel te vinden is, wat bijdraagt aan de gezondheid van de hotelgast. Denk aan voeding, activiteiten en faciliteiten. De omgeving draagt ook bij aan een gezonde beleving. Specifiek de zee, het strand en de natuurlijke omgeving zijn de usp's van Strandhotel Westduin die bijdragen aan de vitaliteit. 

 

www.westduin.nl

Lees meer...

Strandhotel Westduin
Strandhotel Westduin
Strandhotel Westduin
Strandhotel Westduin

Volg ons op Instagram