TUI

Een plaats vooraan in het vliegtuig, een glaasje champagne, culinaire maaltijden en een krant op de vlucht, privé vervoer van en naar de luchthaven (voor bepaalde hotels) en rechtstreekse transfer naar je hotel. Vip Selection is het luxepaardje van TUI België en om potentiële reizigers een indruk te geven werd ons gevraagd om de volledige reis van luchthaven tot accommodatie vast te leggen op beeld.

TUI

Een plaats vooraan in het vliegtuig, een glaasje champagne, culinaire maaltijden en een krant op de vlucht, privévervoer van en naar de luchthaven (voor bepaalde hotels) en rechtstreekse transfer naar je hotel. Vip Selection is het luxepaardje van TUI België en om potentiële reizigers een indruk te geven werd ons gevraagd om de volledige reis van luchthaven tot accommodatie vast te leggen op beeld.

De accommodatie uit het zonnige vakantieaanbod en alle voordelen die bij de VIP selection horen hebben we vastgelegd middels videografie, droneshots en fotografie. Zo krijgen potentiële reizigers en bezoekers en goed beeld van wat ze bij welke accommodatie mogen verwachten.

Lees meer...

TUI
TUI

Volg ons op Instagram