Walchers Contact

Stichting Walchers Contact richt zich op het verbeteren van het contact tussen overheden, semioverheden en het bedrijfsleven in Middelburg door middel van een jaarlijkse bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst is er een boeiend programma met inspirerende sprekers. Dit jaar vond dat plaats op 5 april.

Walchers Contact

Stichting Walchers Contact richt zich op het verbeteren van het contact tussen overheden, semioverheden en het bedrijfsleven in Middelburg door middel van een jaarlijkse bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst is er een boeiend programma met inspirerende sprekers. Dit jaar vond die plaats op 5 april.

Website

Voor deze bijeenkomst hebben we een nieuwe website ontwikkeld die alle nodige informatie over het evenement bevatte. De website bood een overzicht van het programma, de sprekers en praktische details zoals locatie en tijden.

Ticketing

We hebben ook een online ticketingsysteem opgezet, waarmee deelnemers eenvoudig hun toegangsbewijzen konden reserveren en ontvangen. Dit systeem was ontworpen om de gebruikservaring te verbeteren en het aanmeldingsproces te stroomlijnen. Ook hebben we ervoor gekozen om nog steeds een fysieke uitnodiging te versturen in de herkenbare groene envelop, zoals dat in voorgaande jaren is gedaan.

De jaarlijkse bijeenkomst van Stichting Walchers Contact op 5 april was een groot succes, waarbij de combinatie van een nieuwe digitale aanpak en onze vertrouwde fysieke uitnodiging zorgde voor een brede deelname en enthousiaste reacties van alle betrokkenen.

 

Lees meer...

Walchers Contact
Walchers Contact
Walchers Contact

Volg ons op Instagram