ZAAL bij Katoen

Een laagdrempelig concept waarbij de aandacht uitgaat naar verse producten met een verrassende touch, passend bij de rijke omgeving. Dat is ZAAL, het nieuwe restaurant van Katoen! Als reclamebureau kregen wij de uitdaging om het grafisch ontwerp te creëren rondom dit nieuwe concept.

ZAAL bij Katoen

Een laagdrempelig concept waarbij de aandacht uitgaat naar verse producten met een verrassende touch, passend bij de rijke omgeving. Dat is ZAAL, het nieuwe restaurant van Katoen! Als reclamebureau kregen wij de uitdaging om het grafisch ontwerp te creëren rondom dit nieuwe concept. We hebben een ontwerp ontwikkeld waarbij de fysieke elementen die in het restaurant worden gebruikt terugkomen.

Inspirerende grafische vormgeving op basis van het meubilair

De designs van de stoelen en banken die in het restaurant staan, hebben ons geïnspireerd bij het ontwerpen van de borrel-, menu- en drankenkaart. Deze designs zijn leidend geweest bij het creëren van nieuwe vormen binnen het ontwerp. Hierdoor zijn de uitingen speels, warm en vooral heel leuk geworden!

ZAAL is inmiddels geopend en een groot succes! Als reclamebureau zijn we trots dat we hebben kunnen bijdragen aan het creëren van een unieke en aantrekkelijke uitstraling voor dit geweldige restaurant.

 

 

Lees meer...

ZAAL bij Katoen
ZAAL bij Katoen
ZAAL bij Katoen

Volg ons op Instagram