Zes International

Het Goese ZES International werkt continue aan de toekomst. Innovatieve systemen en de praktische aanpak maken het tot een van de meest gerenommeerde bedrijven op het gebied van reparatie van elektronische apparatuur. Van MediaMarkt tot Bol.com, ze weten allemaal de weg naar ZES te vinden.  

Het Goese bedrijf ZES International zet zich voortdurend in voor de toekomst. Met innovatieve systemen en een praktische aanpak heeft het een reputatie opgebouwd als een van de meest vooraanstaande bedrijven in zijn vakgebied. Van MediaMarkt tot Bol.com, ZES wordt door velen erkend als de expert op het gebied van reparatie van elektronische apparatuur.

Als reclamebureau ondersteunt LMG de nieuwe ideeën en samenwerkingen van ZES door inspirerende presentaties te ontwikkelen. Beleving door middel van beeld en tekst is hierbij een belangrijk element. Dezelfde beleving komt ook terug in de signage van het pand. Daarnaast heeft LMG de identiteit van ZIR Online ontwikkeld, de software die het volledige proces van reparatie tot levering aan de klant ondersteunt.

www.zesgoes.nl

Lees meer...

Zes International
Zes International
Zes International

Volg ons op Instagram