Servero

Servero is een toonaangevend bedrijf dat zich toelegt op de ontwikkeling van 100% natuurlijke producten, zonder toegevoegde conserveringsmiddelen. Om de unieke merkidentiteit en hoogwaardige producten beter te kunnen presenteren onder de doelgroep heeft Servero ons benaderd voor het bepalen van de positionering en het ontwikkelen van een vernieuwde website.

Servero

Servero staat bekend als een vooraanstaand bedrijf dat zich volledig toelegt op de ontwikkeling van 100% natuurlijke producten, zonder toegevoegde conserveringsmiddelen. We begrijpen dat consumenten steeds meer bewust worden van wat ze in hun lichaam stoppen en de behoefte hebben aan gezonde, natuurlijke voedingskeuzes. Daarom heeft Servero zich volledig toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten die de puurheid en voedingswaarde van natuurlijke ingrediënten behouden.

Nieuwe positionering en merkidentiteit

Om de nieuwe positionering van Servero te definiëren, hebben we inspirerende sessies gehouden waarin we verschillende aspecten van het merk hebben onderzocht. Uit deze sessies is naar voren gekomen dat het archetype 'Hero' het meest geschikt is voor Servero. Als 'Hero' onderscheidt Servero zich door moed, toewijding en integriteit in het aanbieden van gezonde voedingskeuzes aan consumenten.

Passende website bij de nieuwe positionering

Met deze positionering als leidraad gaan we aan de slag met de ontwikkeling van de nieuwe website voor Servero. De website weerspiegelt de krachtige en betrouwbare uitstraling van het 'held'-archetype en biedt bezoekers een gebruiksvriendelijke en informatieve ervaring. Je vindt uitgebreide informatie over onze 100% natuurlijke producten, inclusief gedetailleerde ingrediëntenlijsten en voedingsinformatie. Op deze manier kunnen consumenten vol vertrouwen genieten van onze producten, in de wetenschap dat ze met de grootste zorg en toewijding zijn gemaakt.

 

 

Lees meer...

Servero
Servero
Servero

Volg ons op Instagram