COROOS Conserven

Een onderscheidende positionering is het fundament van succesvolle marketing. Een positionering draait om de positie die jouw merk in het hoofd van de doelgroep heeft ten opzichte van de concurrentie. Maar daarnaast helpt een positionering jou om keuzes te maken op het gebied van marketing en communicatie.

COROOS Conserven

Een onderscheidende positionering is het fundament van succesvolle marketing. Een positionering draait om de positie die jouw merk in het hoofd van de doelgroep heeft ten opzichte van de concurrentie. Maar daarnaast helpt een positionering je om keuzes te maken op het gebied van marketing en communicatie.

Dit doen we door middel van diverse merkidentiteitsessies die samen met COROOS interactief worden gehouden met diverse werknemers van alle afdelingen binnen het bedrijf. Het archetype Sage kwam uiteindelijk naar voren als de meest passende positionering voor het merk. Dit betekent dat COROOS wordt gezien als een merk dat staat voor wijsheid, ervaring en kennis.

Om deze positionering tot leven te brengen heeft LMG een concept ontwikkeld voor de vormgeving van COROOS. Dit concept is gebaseerd op de kernwaarden van het merk en heeft als doel om de positionering van het merk visueel te ondersteunen. Zo is er bijvoorbeeld gekozen voor kleuren die passen bij het Sage archetype en zijn er vormen en lettertypes gebruikt die passen bij de positionering van het merk. Ook wordt de taal veranderen van bijvoorbeeld werknemers naar vakmensen zodat de expertise van COROOS ook daar wordt toegepast. 

Het resultaat is passende positionering voor COROOS als Sage archetype en het vervolg is een visuele identiteit die naadloos aansluit bij de positionering van COROOS. Dit zal bijdragen aan de herkenbaarheid en de consistentie van het merk, wat essentieel is voor een sterke merkidentiteit. Met deze nieuwe positionering kan COROOS zich onderscheiden in de markt en een sterke positie opbouwen.

Lees meer...

COROOS Conserven
COROOS Conserven
COROOS Conserven

Volg ons op Instagram