Knapp! in Zeeland

Zichtbaarheid vergroten en een begrip zijn in Zeeland. Iedereen zou bij wijze van spreken moeten weten dat Knapp de ultieme beautybeleving in Zeeland biedt. Dat is de wens van schoonheidsalon Knapp! in Zeeland in Wemeldinge. 

Knapp! in Zeeland

Zichtbaarheid vergroten en een begrip zijn in Zeeland. Iedereen zou bij wijze van spreken moeten weten dat Knapp de ultieme beautybeleving in Zeeland biedt. Dat is de wens van schoonheidssalon Knapp! in Zeeland in Wemeldinge. 

Om die wens te realiseren is LMG gestart met het ontwikkelen van een nieuw concept. Een concept dat past bij het karakter van Knapp! Op basis van dat concept is er een nieuwe website ontwikkelt waar mensen vanuit social media 24/7 kunnen landen en hun informatie kunnen vinden. En het belangrijkste; direct een afspraak kunnen boeken. 

Naast de ontwikkeling van de website ondersteunt LMG Knapp! ook bij het slim inzetten van campagnes om de zichtbaarheid te vergroten. Ook zorgen we maandelijks voor nieuwe content op de tijdlijn van de social media kanalen van Knapp! in Zeeland. 

www.knappinzeeland.nl

 

Lees meer...

Knapp! in Zeeland
Knapp! in Zeeland
Knapp! in Zeeland

Volg ons op Instagram