Reismedia Group

De Career Experience is dé ontmoetingsplek voor studenten, werkzoekenden, scholen en werkgevers die zich willen oriënteren op een opleiding of een baan in de luchtvaart- en reisindustrie. Organisator Reismedia Group besloot om naast het gebruik van eigen data, ook nieuwe data in te zetten voor het werven van bezoekers.

Reismedia Group

De Career Experience is dé ontmoetingsplek voor studenten, werkzoekenden, scholen en werkgevers die zich willen oriënteren op een opleiding of een baan in de luchtvaart- en (zaken)reisindustrie. Organisator Reismedia Group besloot om naast het gebruik van eigen data, ook online campagnes in te zetten voor het werven van bezoekers om het bezoekersaantal te verhogen. Zonder bezoekers heeft het evenement immers geen impact en wordt de doelstelling niet bereikt.

Een belangrijke component van deze doelstelling is het werven van bezoekers voor dit evenement. Om dit te realiseren heeft LMG online campagnes via Meta en LinkedIn uitgevoerd. Bij het uitvoeren van deze campagnes heeft LMG gebruik gemaakt van de nieuwste technieken en tools die beschikbaar zijn op het gebied van online marketing. Door middel van doelgroepsegmentatie, geavanceerde targeting en het gebruik van aansprekende visuals en teksten is LMG erin geslaagd om de juiste doelgroep te bereiken en te enthousiasmeren voor het evenement.

Het resultaat van deze online campagnes was dat er een groot aantal nieuwe bezoekers werd geworven voor de Career Experience in de Jaarbeurs in Utrecht op 18 maart 2023. Deze bezoekers waren goed geïnformeerd over het evenement en hadden een sterke interesse om deel te nemen.

Organisator Reismedia is een internationale georiënteerde organisatie die bestaat uit professionals met een passie voor de commerciële luchtvaart, (zaken)reizen, travelindustrie en social media. Reismedia geeft diverse online- en printtitels uit voor de luchtvaart- en (zaken)reisindustrie. Naast verschillende websites, waaronder Luchtvaartnieuws.nl, Zakenreisnieuws.nl, Triptalk.nl, Reisbizz.nl, Aviabanen.nl, Reisjobs.nl en Beroepenmarkt.nl geeft Reismedia voor de titels Luchtvaartnieuws, Triptalk, Reisbizz en Beroepenmarkt aparte magazines en specials uit. Tevens worden er (zaken) reismagazines, nieuwsbrieven en bijdragen voor het intranet voor derden gemaakt.

Lees meer...

Reismedia Group
Reismedia Group
Reismedia Group

Volg ons op Instagram