Seacontractors

Actief in meer dan 95 landen, verspreid over 5 continenten, met meer dan 150 medewerkers. Seacontractors is een toonaangevende, wereldwijde maritieme dienstverlener. Een goede website om je doelgroep te bereiken is essentieel. Daarom kwam Seacontractors bij LMG.

Seacontractors

Beleving is de sleutel tot succes, en daarom wilde Seacontractors een nieuwe website die zowel technisch als visueel uitstekend is opgebouwd. Als reclamebureau gingen wij aan de slag met het ontwerp van de website. We begrijpen dat het ideaalbeeld van je product of dienst moet aansluiten bij de doelgroep, en daar lag onze focus. We zorgden voor een meeslepende ervaring waarbij de bezoekers direct werden gegrepen door het ontwerp.

Nieuwe website gebaseerd op beleving

Bij het ontwerpen van de website hielden we niet alleen rekening met de esthetiek, maar ook met de conversie. We begrijpen dat de gemaakte designkeuzes moeten leiden tot meetbare resultaten. Het gaat niet alleen om het aantrekken van bezoekers, maar ook om het omzetten van die bezoekers naar klanten. Door slimme conversiegerichte elementen toe te voegen, zorgden we ervoor dat de website niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook effectief in het behalen van de gestelde doelen.

Nadat we het grafisch ontwerp van de website hadden voltooid, gingen we aan de slag met de technische ontwikkeling. We begrijpen dat niet alleen de voorkant van de website belangrijk is, maar ook de achterkant. Een goed ingerichte backend zorgt voor efficiëntie en optimale prestaties van de website. We zorgden voor een naadloze integratie van de verschillende technische aspecten, zodat de website soepel en betrouwbaar functioneert.

seacontractors.com

Lees meer...

Seacontractors
Seacontractors
Seacontractors

Volg ons op Instagram