Aria fase Blanckx

Wat hebben een lakstempel uit de 15e eeuw en de invloedrijke historische familie Blanckx te maken met een nieuwbouwproject? De historische schatten zijn gevonden op de plek waar Aria nu verder bouwt aan de tweede fase van Aria Zuid. Daarom hebben we het volledige concept gebaseerd op de archeologische vondsten, compleet met grafische elementen die geschiedenis samenvoegen met de moderne woningen van Aria. Het campagnethema? Wonen op een historische plek!

Aria fase Blanckx

In het najaar van 2023 verwelkomt Aria Zuid een nieuw aanbod voor haar volgende ontwikkelingsfase. De essentie van deze fase is de dorpse charme die Aria kenmerkt, gecombineerd met de historische context van de grond waarop dit deel gebouwd gaat worden. Met de start van de verkoop in december 2023, heeft LMG de uitdaging aangenomen om een communicatieconcept te creëren dat naadloos aansluit bij de specifieke kenmerken van deze nieuwe fase en de bijzondere details van de locatie. 

De Aria Beleving: Dorpse Sfeer en Duurzaamheid 

De sfeer in de nieuwe fase van Aria in Goes ademt nog steeds de ambiance van de omliggende Zuid-Bevelandse dorpen. Hier komen gevarieerde bouwstijlen en groene straten samen om een authentieke Zeeuwse sfeer te creëren. De woningen, uniek en van topkwaliteit, stralen duurzaamheid uit met aandacht voor groen bouwen en natuurlijke warmte- en koudeopslag. De wijk omarmt de ruimtelijkheid van een dorp, behoudt bestaand groen, en voegt een vleugje dorpse authenticiteit toe aan het karakter van de nieuwbouwwijk. 

Een Historische Verbinding: Van Lakzegels tot Hof Welgelegen 

De nieuwe fase van Aria wordt gebouwd op een grondgebied met een agrarische, cultuurhistorische waarde. Bij het bouwrijp maken van de grond ontdekte men tijdens archeologisch onderzoek eerder dit jaar een eeuwenoude lakzegel, ooit eigendom van de heeren van Blanckx uit de late middeleeuwen. De heeren van Blanckx hadden veel invloed in de ambachtsheerlijkheid Kloetinge in die tijd. Ook het nabijgelegen Hof Welgelegen uit 1674, biedt voor veel woningen in deze nieuwe bouwfase een dagelijks uitzicht. Deze historische verwijzingen, gecombineerd met de dorpse sfeer, gevarieerde bouwstijl, groene straten en kwalitatief hoogwaardige woningen, vormen het kloppend hart van de communicatie rond deze nieuwe bouwfase van Aria Zuid. 

Communicatie in Overvloed: De Mediamix Benadering 

Om een maximaal bereik te realiseren, wordt voor deze nieuwe fase van Aria Zuid een mediamix benadering ingezet: Google, LinkedIn, Meta, bouwborden, e-mailnieuwsbrieven en print-advertenties in diverse media worden samengesmolten tot een krachtige combinatie van verschillende mediavormen. Deze strategie biedt een perfecte podium om de unieke eigenschappen en charme van deze nieuwe fase van Aria Zuid naar voren te brengen. 

Lees meer...

Aria fase Blanckx
Aria fase Blanckx
Aria fase Blanckx

Volg ons op Instagram