Tandheelkundig Centrum

Je levert een vernieuwend top-product, hoe zet je dat snel een eenvoudig in de markt? Invisalign is zo’n product. Het is een bijna onzichtbare methode om tanden recht te zetten. Eén van de specialiteiten van Tandheelkundig Centrum. Om dit specifieke product in de Zeeuwse markt te zetten gebruikt Tandheelkundig Centrum, als erkent provider van Invisalign, online campagnes.

Tandheelkundig Centrum

Je levert een vernieuwend topproduct, hoe zet je dat snel een eenvoudig in de markt? Invisalign is zo’n product. Het is een bijna onzichtbare methode om tanden recht te zetten. Eén van de specialiteiten van Tandheelkundig Centrum. Om dit specifieke product in de Zeeuwse markt te zetten gebruikt Tandheelkundig Centrum, als erkent provider van Invisalign, online campagnes.

LMG werkt daarbij aan beter vindbaarheid via Google en creëert zichtbaarheid bij de juiste doelgroep door middel van social media campagnes op Facebook en Instagram. Een nieuwe landingspage, die naadloos aansluit bij de campagnes, neemt de bezoeker mee in de informatie en zorgt ervoor dat men op een eenvoudige manier in contact komt met Tandheelkundig Centrum. Daarnaast vergroot het de relevantie voor zoekwoordcampagnes. We monitoren continue de campagnes om tot een optimaal rendement te komen.

Smile day - Open dag

Vanuit Tandheelkundig Centrum werd speciaal voor de Invisalign promotie een smile day georganiseerd. Middels het slim inzetten van campagnes op Facebook, Instagram en Google hebben we ervoor gezorgd dat de smile day een succes was! Op de dag zelf werd er een gratis scan gedaan van je gebit en de Invisalign en was er de mogelijkheid tot informatie ophalen en het inregelen van je Invisalign-traject. 

Lees meer...

Tandheelkundig Centrum
Tandheelkundig Centrum
Tandheelkundig Centrum

Volg ons op Instagram