Talent Service Zeeland

Het aantrekken van talenten en specialisten naar Zeeland is het voornaamste doel van Talent Service Zeeland. Dit initiatief heeft als doel om een brug te slaan tussen potentiƫle werknemers buiten Zeeland en Zeeuwse werkgevers.

Talent Service Zeeland

Het aantrekken van talenten en specialisten naar Zeeland is het voornaamste doel van Talent Service Zeeland. Dit initiatief heeft als doel om een brug te slaan tussen potentiële werknemers buiten Zeeland en Zeeuwse werkgevers. Om deze uitdaging aan te gaan, is een campagne gestart voor de financiële sector, met name gericht op accountancy. Als pilot is er een print-mailing verspreid in West-Brabant en is er een online campagne opgezet die zich richt op accountants en adviseurs uit die regio.

Als reclamebureau is LMG een trotse partner van Talent Service Zeeland en werken we nauw samen met De Zeeuwse Connectie en De Zeeuwse Vacaturebank om dit project tot stand te brengen. We geloven in de kracht van dit initiatief en zijn vastbesloten om bij te dragen aan het succes ervan. Door onze expertise op het gebied van marketing en communicatie in te zetten, streven we ernaar om talentvolle professionals te interesseren voor de mogelijkheden die Zeeland te bieden heeft.

Samen met Talent Service Zeeland zullen we blijven werken aan het versterken van de bekendheid en aantrekkingskracht van Zeeland als aantrekkelijke werkbestemming. We zullen innovatieve campagnes blijven ontwikkelen, zowel online als offline, om de juiste doelgroep te bereiken en hen te inspireren om de stap naar Zeeland te zetten. We kijken uit naar de voortzetting van dit project en naar de positieve impact die het zal hebben op de Zeeuwse arbeidsmarkt en economie.

www.talentservicezeeland.nl

Lees meer...

Talent Service Zeeland
Talent Service Zeeland
Talent Service Zeeland

Volg ons op Instagram