LEV

Als ondernemer wil je vooruit. Maar wat is de volgende stap? LEV analyseert met een online tool de kansen en adviseert over het personeelsbeleid van desbetreffende organisatie, vooral bij veranderingen. 

LEV

Karin van Oosten wil zich in de markt zetten met haar expertise als zelfstandig adviseur en coach voor bedrijven en organisaties. Samen met Karin realiseerde LMG een passend communicatieconcept en huisstijl bij de uitdagende naam LEV. 

Dit werd samengebracht op een nieuwe website, die de diensten en het karakter van LEV duidelijk voor het voetlicht brengt. Ook ontwikkelde LMG de online tool LEV-Insights. Daarmee kunnen op een interactieve manier bedrijfsanalyses gemaakt worden.

Jubileum voor LEV
Ook voor het 10 jarig jubileum van LEV hebben wij een communicatieconcept ontwikkeld en uitgevoerd. Hierbij stond het cijfer 10 op een creatieve manier centraal in de communicatie en presentatie.

Online zichtbaarheid en naamsbekendheid
Naast de website zijn we aan de slag gegaan met inrichten en uitvoeren van online campagnes. Zichtbaarheid en naamsbekendheid waren hier het belangrijkste doel. Ook op content gebied hebben wij LEV ondersteund door het creëren van diverse visuals en passende vormgeving voor de socialmediakanalen.

Online webshop
LEV wilde ook online producten gaan verkopen. Daarom ontwikkelde wij een webshop met een conversiegericht design. Kansen om resultaat te halen werden optimaal benut.

 

 

www.ondernemenmetlev.nl

Lees meer...

LEV
LEV
LEV

Volg ons op Instagram