Otium

Creëer het juiste gevoel om investeerder te boeien. Otium in Roosendaal is een uniek hotelconcept waarbij men kan investeren in een hotelappartement. Otium wil voor de verkoopcampagne van deze appartementen een communicatiestijl die aansluit bij de investering die verwacht wordt. Van puur leisure naar een zakelijke, financiële uitstraling.

Otium

Otium is een uniek hotelconcept gevestigd in Roosendaal, waar investeerders de mogelijkheid hebben om te investeren in een hotelappartement. Bij LMG zijn we als online en grafisch reclamebureau verantwoordelijk voor de marketingcampagnes op social media en Google, evenals de ontwikkeling van een nieuwe website en huisstijl voor Otium.

Verkoop dankzij effectieve marketingcampagnes

Onze strategie is gericht op het aantrekken van potentiële investeerders door middel van effectieve online marketingcampagnes. Met behulp van social media en Google-advertenties brengen we het Otium hotelconcept onder de aandacht bij de juiste doelgroep. We zorgen ervoor dat de boodschap aansluit bij de verwachtingen van potentiële investeerders, met als doel hen te overtuigen om te investeren in een hotelappartement binnen dit unieke concept.

Een nieuwe website met de essentie van Otium

Daarnaast hebben we ook een nieuwe website ontwikkeld die de essentie van Otium weerspiegelt. Met een frisse en moderne uitstraling en gebruiksvriendelijke navigatie zorgen we ervoor dat potentiële investeerders moeiteloos de informatie vinden die ze nodig hebben. De nieuwe huisstijl van Otium weerspiegelt de zakelijke en financiële uitstraling die past bij investeerders, en creëert een gevoel van vertrouwen en geloofwaardigheid.

Lees meer...

Otium
Otium
Otium

Volg ons op Instagram