Farm Pack

Farm Pack is een volledig geïntegreerde boerderij- en verwerkingsbedrijf dat zijn eigen technologie heeft ontwikkeld voor zacht gebakken en gegrilde groenteproducten. 

Farm Pack

Farm Pack is een volledig geïntegreerd boerderij- en verwerkingsbedrijf dat zijn eigen technologie heeft ontwikkeld voor zacht gebakken en gegrilde groenteproducten.

In een dynamische wereld waar de concurrentie hevig is, begrijpen we bij LMG strategie+creatie het belang van onderscheidend vermogen en effectieve communicatie. Farm Pack, met zijn visie op kwaliteit en duurzaamheid, had behoefte aan communicatieoplossingen die hun unieke identiteit op een krachtige en authentieke manier zouden weerspiegelen.

Ontwikkelen van communicatiemiddelen

Flyers die spreken, advertenties die opvallen en nog vele andere grafische uitingen die het verhaal van Farm Pack vertellen - bij LMG strategie+creatie hebben we ons creatieve brein laten werken om krachtige communicatiemiddelen te ontwikkelen. We hebben ervoor gezorgd dat de uitingen hun identiteit en boodschap uitstraalden, zodat het een blijvende indruk achterliet bij de doelgroep om groeiambities te kunnen verwezenlijken.

Lees meer...

Farm Pack
Farm Pack
Farm Pack

Volg ons op Instagram