Coronamonitor Zeeland

De Provincie Zeeland heeft een professionele online Coronamonitor gelanceerd, specifiek gericht op de provincie Zeeland. Deze monitor biedt diepgaand inzicht in de gevolgen van het coronavirus voor verschillende sectoren in Zeeland.

Coronamonitor Zeeland

De Provincie Zeeland heeft een professionele online Coronamonitor gelanceerd, specifiek gericht op de provincie Zeeland. Deze monitor biedt diepgaand inzicht in de gevolgen van het coronavirus voor verschillende sectoren in Zeeland. Je kunt de monitor bekijken op: https://corona.zeeland.nl.

Het hoofddoel van de monitor is om een actueel beeld te geven van de situatie in Zeeland, en tegelijkertijd een duidelijk overzicht te bieden van de verschillende mogelijkheden voor diverse sectoren, aldus gedeputeerde Jo-Annes de Bat.

Een 'responsive monitor'

Als reclamebureau heeft LMG strategie en creatie de 'responsive monitor' ontwikkeld voor de Provincie Zeeland. "We zijn verheugd dat we kunnen bijdragen aan een oplossing voor de Provincie Zeeland", aldus LMG. De monitor is optimaal leesbaar op alle media-apparaten en wordt snel geactualiseerd door technische koppelingen met branches en sectoren. In de komende periode zullen we blijven werken aan verdere optimalisatie van de monitor.

Effectieve communicatie via de nieuwsbrief

Voor dit project hebben we ook een nieuwsbriefsysteem opgezet, waarmee we mensen op de hoogte hebben gehouden via het platform en regelmatige berichten via de nieuwsbrief. Op deze manier konden we belangrijke updates en informatie delen met het publiek en hen betrokken houden bij de ontwikkelingen rondom de Coronamonitor van de Provincie Zeeland.

Lees meer...

Coronamonitor Zeeland
Coronamonitor Zeeland

Volg ons op Instagram