FishXL

FishXL, de toonaangevende visgroothandel, schakelde LMG in om hun social media strategie te versterken. Hoe bereik je de juiste doelgroep met waardevolle content? Hoe blijf je zichtbaar en creëer je betrokkenheid? Samen zorgen we voor een effectieve online aanwezigheid.

FishXL

FishXL is een vooraanstaand bedrijf in de visserijsector dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige visproducten. Met een diepgewortelde passie voor de zee en duurzame visserij, streeft FishXL ernaar om hun klanten kwaliteit en versheid te garanderen. Als een bekende speler in de branche zetten ze zich voortdurend in voor innovatie en het volgen van de nieuwste trends. Met een uitgebreid assortiment aan visproducten en een klantgerichte aanpak heeft FishXL een sterke reputatie opgebouwd in de markt. Echter, op het gebied van social media misten ze grip. Daarom heeft LMG, als ervaren online reclamebureau en grafisch bureau, hen ondersteund om hun online aanwezigheid te versterken en effectieve social media strategie te ontwikkelen.

Optimale zichtbaarheid en engagement met hulp van een reclamebureau

Bij FishXL zijn we aan de slag gegaan met het creëren van een contentkalender. We begrijpen namelijk dat regelmatig posten en inspelen op relevante gebeurtenissen cruciaal zijn voor optimale zichtbaarheid en engagement. Als ervaren reclamebureau weten we hoe belangrijk het is om de juiste strategie toe te passen.

Tone of voice die aansluit bij de identiteit

Niet alleen hebben we de contentkalender opgesteld, maar we hebben ook de posts zelf gecreëerd en uitgevoerd. We hebben daarbij de tone of voice toegepast die perfect aansluit bij de identiteit van FishXL. Het is namelijk bewezen dat de tone of voice het verschil kan maken tussen het verliezen en genereren van volgers.

Een continu leerproces op social media

Om de prestaties van de social media kanalen en specifieke posts te analyseren, leveren we maandelijkse rapportages. Hiermee kunnen we de resultaten grondig evalueren en bepalen waar er ruimte is voor optimalisatie. Op deze manier creëren we een continu leerproces op social media, waarbij we steeds betere resultaten behalen.

Lees meer...

FishXL
FishXL
FishXL

Volg ons op Instagram